αρχικηVIRALΤο River West μεταμορφώνεται σε «Magic Westland» για τις γιορτές

Το River West μεταμορφώνεται σε «Magic Westland» για τις γιορτές

Φέτος τις γιορτές κάθε γωνιά του River West γεμίζει με τη μαγεία των Χριστουγέννων, συνθέτοντας την πιο λαμπερή και εντυπωσιακή χώρα, την Magic Westland, με μία σειρά πρωτότυπων δράσεων που σίγουρα θα ανεβάσουν την εορταστική μας διάθεση στα ύψη.

Η Magic Westland στολίζεται και μας υποδέχεται σε όλους τους χώρους του River West, με οικοδεσπότη τον Άγιο Βασίλη.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και παιχνιδιάρικα ξωτικά κάνουν την εμφάνισή τους στο River West Open με παραμυθία, παιχνίδια, glitter tattoo & face painting και γιορτινές χειροτεχνίες. Η εντυπωσιακή διαμόρφωση κάθε σπιτιού έχει γίνει με την σκανδιναβική πινελιά της ΙΚΕΑ, που μας εμπνέει και μας δίνει τις καλύτερες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης!

Η χριστουγεννιάτικη εμπειρία συνεχίζεται με πολύ χρώμα, φαντασία και δημιουργικότητα στο εργαστήρι διακοσμητικών που βρίσκεται στο Επίπεδο 1 του River West.

Η μουσική και το θέαμα ξεκινούν στις 16 Δεκεμβρίου και η εορταστική διάθεση απογειώνεται! Λαμπερές εμφανίσεις με ξυλοπόδαρους, μάγους, ζογκλέρ, hula hoop και μουσικούς μολυβένιους στρατιώτες θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Το μαγικό σκηνικό της Magic Westland ολοκληρώνεται με γευστικές λιχουδιές και λαχταριστά ροφήματα που μας περιμένουν στα ειδικά διαμορφωμένα χριστουγεννιάτικα σπίτια των Box και Ninnolo.

Η Magic Westland λειτουργεί από 1/12, τις καθημερινές, από τις 17:00 έως τις 21:00, ενώ τα Σαββατοκύριακα και στις 27,28,29/12 και 3,4,5/01 από τις 12:00 – 20:00.

Τα δημιουργικό εργαστήρι του Άγιου Βασίλη στο Επίπεδο 1 θα ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου με το ίδιο ωράριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + sixteen =