αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις γρήγορα χρήματα; Εδώ είναι 7 τρόποι

Θέλεις γρήγορα χρήματα; Εδώ είναι 7 τρόποι

Σε πολλά άρθρα έχουμε αναφέρει τρόπους με τους οποίους μπορείς να έχεις εισόδημα, δουλεύοντας από το σπίτι σου. Αλλά βεβαίως για να ξεκινήσεις τέτοια projects και να βγάλεις χρήματα, συνήθως χρειάζεται χρόνος.

Τι γίνεται αν θες χρήματα στα χέρια σου πιο γρήγορα; Τώρα θα δούμε μερικούς τρόπους.

Πουλήστε αχρησιμοποίητες δωροκάρτες

Ένας από τους πιο αναξιοποίητους πόρους για γρήγορα μετρητά είναι αυτές οι δωροκάρτες που είναι απίθανο να χρησιμοποιήσετε. Πουλώντας τις δωροκάρτες σας, ακόμη και με έκπτωση, θα έχετε εύκολα χρήματα. Μπορείτε να ανατρέξετε σε ιστότοπους όπως το eBay, το Facebook Marketplace και άλλους. Με εφαρμογές όπως το PayPal μπορείτε να λάβετε γρήγορα μετρητά.

Συμπληρώστε online έρευνες

Έχετε λίγο επιπλέον χρόνο στα χέρια σας; Οι διαδικτυακές έρευνες είναι ένας γρήγορος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, καθώς οι εταιρείες και οι ιστότοποι αναζητούν πάντα τα σχόλια των καταναλωτών. Ιστότοποι όπως το Survey Junkie και το Opinion Outpost προσφέρουν είτε μετρητά είτε άλλες ανταμοιβές για τη συμπλήρωση ερευνών που μπορεί να διαρκέσουν μόλις λίγα λεπτά. Θυμήσου και το άρθρο: Εννέα websites που σε πληρώνουν για να συμπληρώνεις online έρευνες, από το δωμάτιο σου.

Διαδικτυακά Μαθήματα

Έχεις γνώσεις και skills που μπορείς να μεταδόσεις σε άλλους; Τώρα μπορείς να το κάνεις μέσω online μαθημάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρεώσετε προκαταβολικά ένα ποσό για ολόκληρο το μάθημα που προσφέρετε στον ιστότοπό σας. Υπάρχουν επίσης subscription-based μοντέλα και κλιμακωτά προγράμματα πληρωμών. Οι άνθρωποι μπορούν να εγγραφούν σε διαδικτυακά σεμινάρια ανά πάσα στιγμή, δεδομένου ότι λειτουργούν μέρα και νύχτα. Θυμήσου και το άρθρο: «Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ.

Πούλα φωτογραφίες online

Αν έχεις μια φωτογραφική μηχανή ή ένα κινητό με καλή κάμερα και σου αρέσει να βγάζεις φωτογραφίες, τότε η παρακάτω λίστα ίσως σε ενδιαφέρει. Σε αυτή θα δεις 6 ξένα websites στα οποία μπορείς να πουλήσεις online τις φωτογραφίες σου και να βγάλεις χρήματα. Πρόκειται για sites τα οποία διαμοιράζουν stock φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά ενδιαφέρονται να αγοράσουν εικόνες για να εμπλουτίσουν τη βάση τους.

Τσέκαρε τις επιλογές παρακάτω. Μην ξεχάσεις να δεις και τους όρους χρήσης που διαθέτει το κάθε site. Να σημειώσουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να είναι καλής ποιότητας.

1# Shutterstock

2# Getty Images

3# SmugMug

4# Foap

5# Alamy

6# Dreamstime

Βγάλε λεφτά βλέποντας διαφημίσεις

Το αναλύσαμε σε προηγούμενο άρθρο. Μπορείς να πληρώνεσαι για να βλέπεις… διαφημίσεις; Ίσως δεν το γνωρίζεις, αλλά έχει αναπτυχθεί ήδη μια ολόκληρη αγορά online που στηρίζεται ακριβώς σε αυτό: Πληρώνουν χρήστες για να βλέπουν διαφημίσεις.

Υπάρχουν μάλιστα και αυτοί που κινούνται… εντελώς επαγγελματικά και παρακολουθούν διαφημίσεις σε πολλές συσκευές που έχουν φροντίσει να διαθέτουν (laptops και smartphones). Αλλά δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι τόσο αφοσιωμένος. Μπορείς να κερδίσεις λίγα χρήματα ή μια δωροκάρτα παρακολουθώντας διαφημίσεις στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σου στον ελεύθερο χρόνο σου. Εδώ είναι 6 websites που σε πληρώνουν για αυτό.

Πούλα ρούχα που δεν χρειάζεσαι

Αν θες να βγάλεις μερικά χρήματα από το πουθενά ή για την ακρίβεια μέσα από την ντουλάπα σου, τότε μπορείς να δεις online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός, και είναι σχεδόν ο ίδιος σε όλες τις εφαρμογές του είδους. Οποιοσδήποτε μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό με απλά βήματα, να ανεβάσει φωτογραφίες με τα ρούχα που θέλει να πουλήσει και να ορίσει όλες τις λεπτομέρειες –από την τιμή του ρούχου, μέχρι τα έξοδα αποστολής. Δες εδώ 5 online πλατφόρμες για να πουλήσεις ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν τα χρειάζεσαι.

Έχεις παλιές δραχμές;

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν παλιά νομίσματα στην κατοχή τους. Δραχμές ή άλλα νομίσματα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι μπορείς να πουλήσεις τέτοια παλιά νομίσματα και να πάρεις γρήγορα χρήματα. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τις παλιές δραχμές που πωλούνται έως… 50.000 ευρώ.

Ίσως έχετε μια παλιά συλλογή νομισμάτων στο σπίτι που θα θέλατε να πουλήσετε. ‘Η σκέφτεστε να κάνετε μπίζνες στο πεδίο της πώλησης κερμάτων. Μπορεί να είναι αγχωτικό χωρίς να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε ή πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη συλλογή κερμάτων σας. Δες εδώ το άρθρο: Που μπορώ να πουλήσω παλιά νομίσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − two =