αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Sony φέρνει το δικό της smartphone των 1.000 ευρώ- Ποια είναι η καινοτομία του

Η Sony φέρνει το δικό της smartphone των 1.000 ευρώ- Ποια είναι η καινοτομία του

Το πρώτο flagship της Sony το 2019 ακούει στο όνομα Xperia 1, και το είδαμε για πρώτη φορά στην MWC 2019. Σήμερα η Sony Mobile έστειλε προσκλήσεις ανακοινώνοντας ότι στις 26 Απριλίου θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση στην Ταϊβάν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσει επίσημα το Sony Xperia 1.

Το Sony Xperia 1 θα είναι το πρώτο smartphone με 4K HDR OLED οθόνη 6,5 ιντσών και αναλογία οθόνη 21:9. Επιπλέον, θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με τρεις πίσω κάμερες οι οποίες θα υποστηρίζουν OIS, και θα έχουν όλες 12MP αισθητήρα. Το σετ θα αποτελείται από έναν Ο έναν ευρυγώνιο φακό, έναν τηλεφακό και έναν super wide-angle.

Επιπλέον, το Sony Xperia 1 θα διαθέτει έναν νέο αλγόριθμο μείωσης θορύβου, θα υποστηρίζει AF human eye tracking focus και συνεχή λήψη AF / AE 10fps.

Στο εσωτερικό του Sony Xperia 1 θα βρούμε τον Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επίσης, η συσκευή έχει λάβει πιστοποιήσει IP68, υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και διαθέτει 3300mAh μπαταρία. Όσον αφορά την τιμή της συσκευής αυτή αναμένεται να διαμορφωθεί περίπου στα 1.000 ευρώ.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − seven =