αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ SKY express ξεκινά συνεργασία με την Freenow

Η SKY express ξεκινά συνεργασία με την Freenow

H Freenow ενώνει τις δυνάμεις της με τη SKY express με κοινό στόχο να παρέχουν ποιοτικές μετακινήσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για να γιορτάσουν αυτή τη συνεργασία, τόσο οι χρήστες της εφαρμογής Freenow όσο και οι επιβάτες της SKY express θα λάβουν ένα δώρο για την ταξιδιωτική τους εμπειρία στο έδαφος και τον αέρα. Μία σειρά κοινών ενεργειών πρόκειται να ανακοινωθούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα επιβραβεύοντας όσους επιλέγουν τη Freenow και τη SKY express για τις μετακινήσεις τους.

Η Άσπα Τοπαλίδου, Γενική Διευθύντρια της Freenow Ελλάδας τονίζει:

«Στη Freenow θέλουμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους επιβάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφορικής τους εμπειρίας. Η συνεργασία με τη SKY express, ένα κορυφαίο brand στον τομέα των ταξιδιών αποδεικνύει ότι ενισχύουμε συνεχώς τη θέση μας ως μια καινοτόμα εταιρεία που συνεργάζεται με ηγέτες του κλάδου των μετακινήσεων, για να προσφέρει επιπλέον οφέλη στους χρήστες μας.»

H Ελεάννα Μιχαλακοπούλου, Revenue Products Manager της SKY express δηλώνει:

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη νέα μας αυτή συνεργασία. SKY express και Freenow είναι δύο νέα, σύγχρονα και κυρίως digital oriented brands που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με το βλέμμα στραμμένο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβάτη, αλλά και σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Καλωσορίζουμε, λοιπόν, αυτή τη συνέργεια που θα απογειώσει όλη την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος.”

Η Κατερίνα Παπαζαχαρίου, Head of Marketing της Freenow Ελλάδας προσθέτει:

«Η συνεργασία μας με τη SKY express στοχεύει να παρέχει στους επιβάτες την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία. Η Freenow θα είναι εκεί για να προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς το κέντρο των πόλεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της SKY express και ευελπιστούμε σε μια μακρά και αμοιβαία επωφελή συνεργασία.”

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 16 =