αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Reds πουλάει το Smart Park

Η Reds πουλάει το Smart Park

Προς πώληση οδεύει το Smart Park. Oι συζητήσεις μεταξύ RΕDS (Ελλάκτωρ – Reggeborgh Invest) και Trade Estates ΑΕΕΑΠ (όμιλος Fourlis) για την μεταβίβαση του εμπορικού πάρκου είναι σε εξέλιξη.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ξεκίνησαν πριν από αρκετό διάστημα αφού η Trade Estates ενδιαφέρεται για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαχειρίζεται. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια τελική συμφωνία για το ακίνητο των 53.000 τ.μ.

To Smart Park κατά το πρώτο τρίμηνο (τελευταία επίσημα οικονομικά στοιχεία) είχε έσοδα ύψους περίπου 2,5 εκατ. έναντι εσόδων 2,1 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2022. Τα EBITDA (κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων) διαμορφώθηκαν σε 1,8 εκατ. έναντι 1,7 εκατ. και το EBIT σε 1,3 εκατ., ίδιο με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Βάσει επίσης των επίσημων στοιχείων παρατηρήθηκε αύξηση στην επισκεψιμότητα του Πάρκου κατά 30% στο α’ τρίμηνο του 2023 έναντι του αντιστοίχου τριμήνου του 2022. Την ίδια περίοδο ο κύκλος εργασιών των καταστημάτων αυξήθηκε 35%.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 12 =