αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Praktiker Hellas εγκαινίασε νέο κατάστημα και φέρνει άλλα τέσσερα

Η Praktiker Hellas εγκαινίασε νέο κατάστημα και φέρνει άλλα τέσσερα

Το 16ο κατάστημα της εγκαινίασε η Praktiker Hellas, η οποία σχεδιάζει τη δημιουργία τεσσάρων ακόμα εντός διετίας. Πρόκειται για το κατάστημα στην περιοχή της Ανθούσας.

Κατά την τελετή των εγκαινίων που τελέστηκαν χθες ο γεν. Διευθυντής της εταιρείας Ιωάννης Σελαλμαζίδης αποκάλυψε ότι σχεδιάζονται εντός της επόμενης διετίας ένα ακόμα κατάστημα στην Αττική, ένα στη Θεσσαλονίκη και δύο στη νησιωτική Ελλάδα με πληροφορίες να αναφέρουν την Κρήτη και την Κέρκυρα.

Σημειώνεται ότι το δίκτυο καταστημάτων της Praktiker Hellas σήμερα συμπεριλαμβάνει έξι στην Αττική (Ανθούσα, Αγία Βαρβάρα, Ελληνικό, Ταύρος, Μεταμόρφωση και Μάνδρα) και από ένα στην Αλεξανδρούπολη, στον Βόλο, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Καλαμάτα, στη Λάρισα, στην Ξάνθη, στην Πάτρα και στη Ρόδο.

Σε ο,τι αφορά το νέο κατάστημα στην Ανθούσα, πρόκειται για μία επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ περίπου. Βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Emporium Plaza (πρώην Expo Athens) και ο χώρος πώλησης ανέρχεται σε 8.500 τ.μ. Το κατάστημα διαθέτει επίσης ένα ξεχωριστό χώρο περίπου 2.000 τ.μ., ο οποίος θα λειτουργεί ως B2B Center, προκειμένου να παρουσιάζονται ολοκληρωμένες λύσεις στους επαγγελματίες, 300 θέσεις στάθμευσης, ενώ απασχολούνται πάνω από 120 εργαζόμενοι. Σε αυτό, επίσης, θα παρέχονται ειδικές υπηρεσίες προς τους πελάτες για θέματα εσωτερικής διακόσμησης, θέρμανσης, ψύξης και κηπουρικής.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =