αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα άνοιξαν τα Praktiker Hellas στην Ελλάδα- Συνολικά 17 πλέον στη χώρα μας

Νέο κατάστημα άνοιξαν τα Praktiker Hellas στην Ελλάδα- Συνολικά 17 πλέον στη χώρα μας

Ένα ακόμη σημείο πώλησης και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα πρόσθεσε στο δίκτυό της η Praktiker Hellas, που αριθμεί συνολικά 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όπως τονίζει η εταιρεία, το καινούργιο κατάστημα συστήνει στην Κέρκυρα τη νέα γενιά καταστημάτων Praktiker, σε μια έκταση 3.350 τ.μ.,παρουσιάζοντας έξυπνες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη, για τον ιδιώτη αλλά και τον επαγγελματία. Παρέχεται η πρόσβαση στους καταναλωτές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Κέρκυρα σε ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα όσον αφορά το Σπίτι, την Ανακαίνιση και την κατηγορία DIY.

Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει δομικά υλικά, είδη υγιεινής, εργαλεία, χρώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και μικροσυσκευές, οικιακά είδη, στρώματα και είδη διακόσμησης. Επίσης, περιλαμβάνει πλήρη έκθεση με εργαλεία και μηχανήματα κήπου, καθώς και το Urban Kipos, προορισμός για τον κήπο, τη βεράντα και την ταράτσα.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PraktikerHellas, Δημήτρης Γαλάνης, τόνισε πως τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Praktiker στο νησί της Κέρκυρας, αποτελούν ακόμα ένα κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού της. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία στηρίζει την οικονομία αλλά και την κοινωνία του νησιού, με νέες θέσεις εργασίας, νέες συνεργασίες με τοπικούς προμηθευτές.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία στο πλαίσιο των εγκαινίων καλωσορίζει τον κόσμο τις Κέρκυρας με προσφορά την αξία του Φ.Π.Α. σε όλα τα προϊόντα έως τις 14/01 και δωροεπιταγές για μελλοντικές αγορές στα Praktiker.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 6 =