αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft έδωσε 76 εκατ. δολάρια για να αγοράσει… μια φάρμα

Η Microsoft έδωσε 76 εκατ. δολάρια για να αγοράσει… μια φάρμα

Μια οικογένεια από το Γουινσκόνσιν των ΗΠΑ πούλησε μια τεράστια έκταση 407 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας δημοφιλής τοπικής φάρμας στην οποία καλλιεργούσαν κολοκύθες, στην Microsoft. Συγκεκριμένα, ο αμερικανικός tech κολοσσός έγινε ο νέος γαιοκτήμονας έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 76 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει η εφημερίδα Milwaukee Business Journal.

Αυτή η σημαντική πώληση αντιπροσωπεύει μια σημαντική αλλαγή για την περιοχή, η οποία προηγουμένως ήταν γνωστή για τη γεωργική γοητεία και τα τοπικά της αξιοθέατα.

Η οικογένεια Creuziger, μακροχρόνιοι ιδιοκτήτες της γης στο Mount Pleasant του Γουινσκόνσιν, είχε προσεγγιστεί προηγουμένως το 2017 από την τοπική κυβέρνηση, η οποία προσέφερε περίπου το ένα τρίτο της τωρινής προσφοράς της Microsoft. Αυτή η αρχική πρόταση ήταν μέρος μιας συμφωνίας με τον όμιλο τεχνολογίας Foxconn. Ωστόσο, οι Creuzigers επέλεξαν να κρατήσουν τη γη τους, μια απόφαση που οδήγησε τελικά σε αυτή την επικερδή πώληση στη Microsoft.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, David Barnes, εξέφρασε τις ευχές της οικογένειας για την τοπική κοινότητα και τη Microsoft, ζητώντας παράλληλα ιδιωτικότητα όσον αφορά το θέμα.

Η στρατηγική αυτή εξαγορά αποτελεί μέρος του σχεδίου της Microsoft για τη δημιουργία ενός κολοσσιαίου data center στην περιοχή, στο πλαίσιο μιας επένδυσης που υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =