αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ LG δημιούργησε αυτή την τηλεόραση… μέσα σε βαλίτσα- Την μεταφέρεις παντού

Η LG δημιούργησε αυτή την τηλεόραση… μέσα σε βαλίτσα- Την μεταφέρεις παντού

Η LG δημιούργησε το StanbyME Go. Είναι μια τηλεόραση LCD 27 ιντσών 1080p που στεγάζεται… σε μια μεγάλη βαλίτσα που περιέχει επίσης μια ενσωματωμένη μπαταρία και ηχεία 20 watt.

Η ιδέα είναι ότι αυτό το πράγμα μπορεί να αποτελέσει μια φορητή λύση ψυχαγωγίας είτε βρίσκεστε σε πικνίκ, είτε σε οικογενειακές διακοπές, είτε απλά αράζετε στην πίσω αυλή. Ίσως το πάρετε μαζί σας για να παίζετε με όλους τους φίλους σας κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι δυνατότητες περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας και την τρίωρη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του StanbyME Go.

An animation of LG’s StanbyME Go TV.

Η οθόνη του “μπορεί να περιστρέφεται και να γέρνει ενώ βρίσκεται σε οριζόντιο και κατακόρυφο προσανατολισμό και σε επιτραπέζια λειτουργία”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της LG.

Δεδομένου ότι τεχνικά πρόκειται για μια τηλεόραση – μια πολύ παράξενη τηλεόραση, αλλά μια τηλεόραση παρ’ όλα αυτά – τρέχει το λογισμικό webOS της LG, έτσι ώστε να έχετε την πλήρη σειρά εφαρμογών streaming που θα περιμένατε. Μπορείτε να την ελέγχετε μέσω της οθόνης αφής, ενός παρεχόμενου τηλεχειριστηρίου (το οποίο έχει τη δική του θέση στη βαλίτσα) ή μέσω φωνητικού ελέγχου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 9 =