αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒίντεο: Η LG φέρνει το πρώτο περιστρεφόμενο smartphone. Με δύο οθόνες

Βίντεο: Η LG φέρνει το πρώτο περιστρεφόμενο smartphone. Με δύο οθόνες

Ο όρος smartphone συνοδεύεται από έναν οικείο σχεδιασμό, τον οποίο βλέπουμε να έχουν υιοθετήσει οι περισσότεροι κατασκευαστές. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία αλλαγή στο σχεδιασμό, με foldable συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2 και Huawei Mate Xs, αλλά και με Dual Screen συσκευές όπως το LG Velvet και το Microsoft Surface Duo.

Η LG φαίνεται να τολμά μία περίεργη σχεδιαστική προσέγγιση, την οποία μάθαμε πριν λίγους μήνες. Το επερχόμενο LG Wing έχει δύο οθόνες, με την κύρια οθόνη των 6.8 ιντσών να περιστρέφεται και να αποκαλύπτει μία δεύτερη οθόνη 4 ιντσών πίσω της. Το αποτέλεσμα είναι ένα περίεργο smartphone με σχεδιασμό που θυμίζει το γράμμα “Τ”, ένα από τα πιο περίεργα σχέδια που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, ο χρήστης έχει ανοιχτή την πλοήγηση στην κύρια οθόνη, ενώ στη μικρότερη οθόνη από πίσω έχει τα media controls αλλά και τον έλεγχο της εισερχόμενης κλήσης. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 765, με την LG να επιμένει για ακόμη μία φορά στη μη χρήση του πιο δυνατού Snapdragon 865.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =