αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Hop φέρνει τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια της στην Ελλάδα- «Πρεμιέρα» στη Θεσσαλονίκη

Η Hop φέρνει τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια της στην Ελλάδα- «Πρεμιέρα» στη Θεσσαλονίκη

Η Hop «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα brand που εξυπηρετεί περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες σε περισσότερες από 20 πόλεις σε ολο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η Hop, πλατφόρμα διαμοιραζόμενης μετακίνησης η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019, άρχισε να λειτουργεί στην Ελλάδα τον Μάρτιο. Η εταιρεία, η οποία εισήλθε στην αγορά της μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη, με τα ηλεκτρικά πατίνια της, θα ξεκινήσει σύντομα τις υπηρεσίες της για τη διευκόλυνση των αστικών μετακινήσεων στην Αθήνα και την Πάτρα.

Στόχος της εταιρείας, οι βιώσιμες αστικές μετακινήσεις. Στο πλαίσιο αυτό ο Γεώργιος Καρράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Hop Greece Technology, δήλωσε: “Στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας μας, προσπαθούμε να γίνουμε η πιο ισχυρή και βιώσιμη εταιρεία micro-mobility στην Ευρώπη, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις”.

Προσφέροντας κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια υψηλών προδιαγραφών για να συμβάλει ώστε οι πόλεις που είναι προσανατολισμένες στο αυτοκίνητο να γίνουν και πάλι προσανατολισμένες στον άνθρωπο, η εταιρεία, ως η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη πλατφόρμα micromobility στην Ευρώπη, παρείχε στους χρήστες στη Θεσσαλονίκη κοινόχρηστα ηλεκτρικά οχήματα που ξεχωρίζουν με την υψηλή τεχνολογία τους καθώς και την υψηλή οδηγική ασφάλεια και απόδοση.

Ο Γεώργιος Καρράς υπογράμμισε ότι το micro-mobility αποτελεί ανάγκη για όλες τις πόλεις, ανεξαρτήτως μεγέθους. Αναφέροντας ότι παρέχουν 24 ώρες το 24ωρο αδιάλειπτες υπηρεσίες με βάση το όραμα τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος και μια πολιτική προσανατολισμένη στη λύση, ο κ. Καρράς επισήμανε ότι πολλές χώρες δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί με το micro-mobility ή έχουν περιορισμένη πρόσβαση και είπε: “Ωστόσο, πάνω από το 60% των μετακινήσεων με οχήματα στην πόλη πραγματοποιούνται για αποστάσεις 5 χιλιομέτρων ή λιγότερο. Αυτό αποκαλύπτει ότι οι μικρές, ελαφριές, κοινές και ασφαλείς λύσεις micro-mobility είναι απαραίτητες”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =