αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ BOX NOW επεκτείνεται και στην Κύπρο

Η BOX NOW επεκτείνεται και στην Κύπρο

Με τεχνολογία αιχμής και με τις σύγχρονες ανάγκες του πελάτη στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της η BOX NOW αποτελεί την πράσινη πρωτοπόρο start up, η οποία ήρθε πριν από δύο χρόνια (ίδρυση Απρίλιος 2021) και άλλαξε τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα στο 2023, η BOX NOW θα πραγματοποιήσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια παραδόσεις, ενώ μέχρι στιγμής συνεργάζεται με περισσότερα από 1.600 e-shops.

Η BOX NOW πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Κύπρο, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο την πρόσβαση στα ελληνικά e-shops στην Μεγαλόνησο, αλλά και δίνοντας τη δυνατότητα στους Κύπριους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές τους με μεγαλύτερη ευκολία από τα ελληνικά e-shops.

Η επέκταση αυτή πραγματοποιείται ήδη με την εγκατάσταση έως και 120 BOX NOW Lockers σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου μέχρι το τέλος του 2023 προσφέροντας την ταχύτερη και πιο οικονομική λύση στην παραλαβή και αποστολή δεμάτων. Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον, η BOX NOW Ελλάδας λειτουργεί και ως hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος όπως Κροατία και Βουλγαρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =