αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Φιερατέξ αναστέλλει τις συμβάσεις στην πλειονότητα του προσωπικού της

Η Φιερατέξ αναστέλλει τις συμβάσεις στην πλειονότητα του προσωπικού της

Στην αναστολή των συμβάσεων στην πλειονότητα των εργαζομένων της, προχωρά η εταιρία Φιερατέξ. « Για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας της σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, η εταιρεία θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. Οι συνέπειες δε στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρίας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας» σημειώνει η εταιρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΝΕΖΟΥΛΑΚΗ Α.Ε ΒΑΦΕΙΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ (ΦΙΕΡΑΤΕΞ) έχοντας συναίσθηση του κινδύνου για το υπαλληλικό και εργατικό προσωπικό της από την εξάπλωση του κορωναϊού (Covid-19), τον περιορισμό της διασποράς του ιού στους χώρους εργασίας και την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και δραματική μείωση των παραγγελιών εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων παγκοσμίως, αποφάσισε η πλειονότητα του προσωπικού της να ενταχθεί στο πρόγραμμα αναστολής συμβάσεως εργασίας από 01/04/2020 μέχρι 15/5/2020  

Για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας της σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, η εταιρεία θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. Οι συνέπειες δε στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρίας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =