αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ «μάχη» στο online delivery ανάβει. Μπαίνει (και) η Cosmote στο παιχνίδι με νέα πλατφόρμα

Η «μάχη» στο online delivery ανάβει. Μπαίνει (και) η Cosmote στο παιχνίδι με νέα πλατφόρμα

Ευκαιρίες στο πεδίο του online delivery φαίνεται πως βλέπουν πολλές εταιρίες στην Ελλάδα. Δεν εξηγείται αλλιώς η μαζική είσοδος… στο συγκεκριμένο πεδίο. Πρόσφατα είχαμε το λανσάρισμα του Skroutz Food, ενώ τώρα μια ακόμα μεγάλη εταιρία μπαίνει στο παιχνίδι. Είναι η Cosmote, με την πλατφόρμα box.gr η οποία βγήκε στον ιντερνετικό αέρα.

Ήδη τα πρώτα καταστήματα από περιοχές της Αττικής έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα και έτσι οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία, είτε εισάγοντας τη διεύθυνσή τους, είτε κάνοντας κλικ στην περιοχή που τους ενδιαφέρει, να δουν τα διαθέσιμα εστιατόρια και καφέ και να παραγγείλουν άμεσα.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 20 πόλεις.

Σε κάθε κατάστημα της εφαρμογής, υπάρχει το πλήρες μενού, αναλυτική περιγραφή των πιάτων, η ελάχιστη παραγγελία, το ωράριο λειτουργίας και το κόστος.

Oι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν και να παραγγείλουν φαγητά και ροφήματα που ταιριάζουν στα γούστα τους καθώς το box.gr, τους βοηθάει να φτιάξουν το γευστικό τους προφίλ ώστε να βρίσκουν πάντα αυτό που τους αρέσει. Για παράδειγμα αν κάποιος είναι vegan ή του αρέσουν τα καυτερά φαγητά, μπορεί να δημιουργήσει ένα προφίλ με βάση αυτές τις προτιμήσεις και η εφαρμογή να του προτείνει τα καταστήματα που του ταιριάζουν.

Παράλληλα οι χρήστες μέσω της εφαρμογής μπορούν να προγραμματίσουν την ώρα και την τοποθεσία που θα έρθει η παραγγελία τους. Έτσι ένας εργαζόμενος που πηγαίνει στη δουλειά του το πρωί, μπορεί να παραγγείλει καφέ από το σπίτι ή τον δρόμο και όταν φτάσει στο γραφείο του να είναι έτοιμος να τον απολαύσει.

Τέλος μέσα από το πρόγραμμα ανταμοιβής, όπως επισημαίνεται, κάθε παραγγελία επιβραβεύεται, με πόντους που ο χρήστης μπορεί να εξαργυρώσει σε εκπτώσεις, MB από την Cosmote και δωροεπιταγές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 14 =