αρχικηVIRALΕπτά Ελληνικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν μέσα στον Αύγουστο- Σε ERTFLIX και Youtube

Επτά Ελληνικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν μέσα στον Αύγουστο- Σε ERTFLIX και Youtube

Αν τώρα τον Αύγουστο έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θες να περάσεις μερικά βράδια μετατρέποντας το σπίτι σου σε… θερινό σινεμά, τότε η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Σε αυτή 7 Ελληνικές ταινίες τις οποίες μπορείς να δεις δωρεάν μέσα στον Αύγουστο, ακόμα και από το laptop σου. Οι 5 πρώτες επιλογές υπάρχουν online στο YouTube ενώ οι δύο τελευταίες υπάρχουν δωρεάν στην πλατφόρμα ERTFLIX.

«Έτερος Εγώ»

Το αστυνομικό θρίλερ που έγινε γνωστό γιατί αποσύρθηκε από τον ίδιο το σκηνοθέτη εξαιτίας μίας περίεργης σύμπτωσης. Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης ερευνά μία υπόθεση φόνων που συνδέονται με τον αρχαίο Πυθαγόρα. Ο ίδιος χαρακτήρας θα επιστρέψει αργότερα σε μία τηλεοπτική σειρά παραγωγής COSMOTE TV.

«Μέρες Βροχής»

Μεσαίου μήκους ταινία όπου ένας άστεγος συναντά μια νέα γυναίκα πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όταν ο στενός φίλος και μέντοράς του τραβάει τον δικό του δρόμο, εκείνος καταλαβαίνει ότι είναι ανάγκη να ξαναβρεί την πίστη στον εαυτό του και στους άλλους. Με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη, Ζαχαρία Ρόχα, Χριστίνα Γερογιάννη και Ανδρέα Μαριανό.

«Κοινός Παρονομαστής»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και ο Αντώνης Αντωνίου υποδύονται απολαυστικά τέσσερις αγνώστους που αποκαλύπτονται σταδιακά κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης σε καφενείο.

«Ισοβίτες»

Σε αυτή την κωμωδία, ένας πρώην οδηγός φορτηγού και ένας εθελοντής ισοβίτης που κλείστηκε στη φυλακή για να αποδείξει ότι εκεί είναι καλύτερα από τον έξω κόσμο, γίνονται μαλιά κουβάρια. Πρωταγωνιστούν ο Βαγγέλης Μουρίκης και ο Τάκης Σπυριδάκης.

«Φτηνά τσιγάρα»

Το Φτηνά Τσιγάρα είναι ελληνική ρομαντική κωμική ταινία του 2000 σε σενάριο και σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη. Ο Νίκος, είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.[

«Το μικρό ψάρι»

Η ταινία που γέννησε την ατάκα «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;». Ο Στράτος εργάζεται σε εργοστάσιο τροφίμων τη νύχτα, αλλά τη μέρα είναι επαγγελματίας εκτελεστής. Τα χρήματα που βγάζει τα δίνει στον Λεωνίδα, για να τον βοηθήσει να αποδράσει από τη φυλακή, επειδή εκείνος του είχε σώσει τη ζωή όταν ήταν κι αυτός μέσα. Παρά τη δουλειά του, ο Στράτος διατηρεί έναν κώδικα ηθικής. Στον ελεύθερο χρόνο του φροντίζει την κόρη της γειτονικής του οικογένειας.

«Chevalier»

Ελληνικό cast, με Μουρίκη, Πυρπασόπουλο, Παπαδημητρίου και Ρουβά, πάει για ψάρεμα. Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =