αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπίθεση Elon Musk σε Bill Gates: «Δεν έχει ιδέα» (Tweet)

Επίθεση Elon Musk σε Bill Gates: «Δεν έχει ιδέα» (Tweet)

Ιδιαίτερα… ηλεκτρισμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα ανάμεσα στον Elon Musk και το Bill Gates. Κάτι που φάνηκε και από ένα νέο tweet που έκανε ο Musk.

Ας πάρουμε όμως τα δεδομένα από την αρχή: Όλα ξεκίνησαν από μία πρόβλεψη του Gates, που είχε εκφράσει πρόσφατα την αμφιβολία του για το κατά πόσο θα είναι βιώσιμα τα ηλεκτρικά φορτηγά της Tesla και γενικότερα η ηλεκτροκίνηση σε μεγάλα πλοία και τζετ. «Ακόμα και με τα μεγάλα άλματα στην τεχνολογία των μπαταριών, η ηλεκτροκίνηση δεν θα είναι ποτέ μια πρακτική λύση για φορτηγά 18 τροχών, πλοία και τζετ», προέβλεψε ο Gates στο blog του. «Ο ηλεκτρισμός είναι πρακτικός για την κάλυψη μικρών αποστάσεων, αλλά χρειαζόμαστε μια διαφορετική λύση για βαριά οχήματα που διανύουν μεγάλες αποστάσεις».

Τώρα ο Musk ρωτήθηκε στο Twitter, σχετικά με τον Gates. Και απάντησε: «Δεν έχει ιδέα».

«Πολλά εντυπωσιακά πράγματα θα παρουσιαστούν στην Ημέρα Μπαταρίας στις 22 Σεπτεμβρίου», έγραψε ο Musk στο Twitter με κάποιον χρήστη να τον ρωτά ευθέως στα σχόλια για τις εκτιμήσεις του Gates. «Καλημέρα. Ποια είναι η γνώμη σας για την αναφορά του Bill Gates στα ηλεκτρικά φορτηγά;» ρώτησε τον Musk ένας χρήστης στο Twitter για να λάβει την λακωνική απάντηση «Δεν έχει ιδέα».

Σημειώνεται ότι ο Elon Musk είναι ο 4ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο Bill Gates ο 2ος πλουσιότερος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 2 =