αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕνδιαφέρον από Ισραηλινούς για μεγάλα σπίτια στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενδιαφέρον από Ισραηλινούς για μεγάλα σπίτια στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για μεγάλη κινητικότητα όσον αφορά τις κρατήσεις Airbnb από Ισραηλινούς έκανε λόγο στην ΕΡΤ το μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων Θεοχάρης Μιχαηλίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο, λόγω του πολέμου πολλοί αναζητούν κατάλυμα στην χώρα μας. Έρχονται οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν ξέρουν ακόμη πόσο θα μείνουν στην Ελλάδα

«Ο Οκτώβριος για την Αθήνα και μέχρι και το Μαραθώνιο, μέχρι δηλαδή τα μέσα Νοεμβρίου είναι μια αρκετά υψηλή σεζόν, δεν περιμέναμε τις αφίξεις Ισραηλινών για να γεμίσουν τα σπίτια.

Ίσα ίσα έχουμε πρόβλημα γιατί δεν έχουμε όσα σπίτια θα θέλαμε να μπορούσαμε να τους δώσουμε και να τους εξυπηρετήσουμε. Γιατί έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα σπίτια που θέλουν αυτοί, θέλουνε με 3 και 4 υπνοδωμάτια, δεν είναι στην Αθήνα, είναι μόνο το 5% των σπιτιών.

Εμείς, επειδή δραστηριοποιούμαστε πολύ στην Πάρο και υπάρχει αρκετός πληθυσμός Ισραηλινών εκεί, τους πρότεινα λίστα με σπίτια. Είναι μεγάλα σπίτια, είναι άνετα σπίτια, μπορούν να περάσουν το χειμώνα και βέβαια είναι πολύ φτηνότερα, γιατί αν ο άλλος δεν ξέρει πόσο θα κάτσει, είναι πιο εύκολο να κάτσει κάπου φτηνά εκεί, παρά να είναι στην Αθήνα και να πληρώνει τα διπλά» εξηγεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =