αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Είναι λάθος αυτό που σου λέει η κοινωνία να κάνεις στα 20s σου»: Ο Gary Vaynerchuk μιλά για το ρίσκο που πρέπει να πάρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι λάθος αυτό που σου λέει η κοινωνία να κάνεις στα 20s σου»: Ο Gary Vaynerchuk μιλά για το ρίσκο που πρέπει να πάρεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο βίντεο του Gary Vaynerchuk μοιάζει φτιαγμένο… για την Ελλάδα. Αλλά δεν είναι. Μιλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Και εστιάζει σε όλα αυτά που σου λέει η κοινωνία, η οικογένεια και ο περίγυρος σου, όταν είναι νέος. Τότε, κάπου στα 20s, είναι που σου λένε ότι πρέπει να κάνεις «ασφαλείς» επιλογές. Ναι, το βλέπουμε και στην Ελλάδα, όπου το «να βρεις μια σίγουρη δουλειά» είναι μια από τις πιο κλισέ συμβουλές. Και μπορεί να πεισθείς και εσύ ο ίδιος. Να φτάσεις να σου αρκεί να βρεις μια δουλειά. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει αυτή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Gary Vaynerchuk, λέει ότι αυτή η νοοτροπία είναι λάθος. Και πρέπει να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις τα μεγαλύτερα ρίσκα στη ζωή σου. Αφού όσο προχωράς στην ζωή σου, η ανάληψη ρίσκου θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

Όπως εξηγεί, πρέπει να πάρεις το ρίσκο και να προσπαθήσεις να φτάσεις στο σημείο που εσύ έχεις ονειρευτεί. Ακόμα κι αν αυτό έρχεται σε αντίθεση με την οικογένεια σου, το σχολείο σου, τους φίλους σου ή τα όσα έλεγες εσύ ο ίδιος πριν μια ώρα.

Πάτα Play στο παρακάτω βίντεο για να δεις τα όσα λέει ο Gary Vaynerchuk

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 3 =