αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔύο πρώην μάνατζερ της Bolt έφτιαξαν πλατφόρμα για να βρίσκεις ελαιοχρωματιστές δωματίων. Και την φέρνουν στην Ελλάδα

Δύο πρώην μάνατζερ της Bolt έφτιαξαν πλατφόρμα για να βρίσκεις ελαιοχρωματιστές δωματίων. Και την φέρνουν στην Ελλάδα

Στην Ελληνική αγορά εισέρχεται η πλατφόρμα Adam. Σε μια εποχή που είναι συνηθισμένο να περιμένουμε εβδομάδες για έναν τεχνίτη, οι πρώην μάνατζερ της Bolt, Jakub Dvořák και Roman Sysel, δημιούργησαν μία νέα λύση. Μετά την δημιουργία της Bolt στην Ευρώπη, αποφάσισαν να ψηφιοποιήσουν τον χώρο των τεχνιτών και έφτιαξαν μια πλατφόρμα που συνδέει τους ενδιαφερόμενους πελάτες με πιστοποιημένους ελαιοχρωματιστές δωματίων.

Η πλατφόρμα υπόσχεται να σας συνδέσει με έναν πιστοποιημένο ελαιοχρωματιστή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και με διάφανη προκαθορισμένη τιμή- προσέγγιση διαφορετική από των άλλων μεγάλων ανταγωνιστών.

Αυτή τη στιγμή, μέσω της ιστοσελίδας www.adamvapsimo.gr κάποιος μπορεί να κλείσει ελαιοχρωματιστή στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Η Adam έχει ήδη βάψει περισσότερα από εκατό διαμερίσματα και σπίτια ως μέρος της πιλοτικής λειτουργίας στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 12 χώρες στην Ευρώπη, ενώ στοχεύει να επεκταθεί σε περισσότερες και να προσθέσει και άλλες ειδικότητες.

Η Adam έλαβε πρόσφατα επένδυση 1 εκατομμυρίου ευρώ από τον CEO της Bolt, Markus Villig, και το VC fund Presto Ventures.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − three =