αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔημιουργείται Τεχνολογικό Πάρκο στα Ιωάννινα- Η επένδυση των 86,7 εκατ. ευρώ

Δημιουργείται Τεχνολογικό Πάρκο στα Ιωάννινα- Η επένδυση των 86,7 εκατ. ευρώ

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου « Κατασκευή του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας της Περιφέρειας Ηπείρου»

Αναθέτουσα αρχή είναι η Περιφέρεια Ηπείρου Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Η αρχική εκτιμώμενη αξία με Φ.Π.Α. είναι 86,7 εκατ. ευρώ (αξία χωρίς Φ.Π.Α. 69,9 εκατ. ευρώ). Κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Απριλίου 2024 και η αποσφράγιση των προσφορών είναι προγραμματισμένη για τις 15 Απριλίου 2024.

Η διάρκεια του έργου έχει εκτιμηθεί σε 18 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το αντικείμενο του έργου

Η παρούσα Σύμβασης Παραχώρησης αφορά στην κατασκευή του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας της Περιφέρειας Ηπείρου στον Χώρο Παραχώρησης σύμφωνα με την Οικοδομική του Άδεια και την μετέπειτα συντήρηση και λειτουργία για το διάστημα της παραχώρησης προς εξυπηρέτηση του σκοπού της δημιουργίας του.

Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι τα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με την Μελέτη και την Οικοδομική Άδεια του Έργου, το προς ανέγερση κτιριακό συγκρότημα του Τεχνολογικού Πάρκου αποτελείται από:

  • έξι διώροφα κτίρια υψηλής αισθητικής με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, συνολικής κάλυψης 7.947,97 τμ. και δόμησης 15.455,62 τμ., εκ των οποίων τα 14.738,96 τμ. είναι ανώγεια δόμηση και τα 716,66 τμ. υπόγεια κύριας χρήσης.

Ο Παραχωρησιούχος, στο πλαίσιο εκτέλεσης της Σύμβασης Παραχώρησης, θα αναλάβει, μεταξύ άλλων:

(α) την εκτέλεση του Τεχνικού Έργου, δηλαδή την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κτιρίων καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού, που προβλέπεται από τη Μελέτη του Έργου ή κρίνεται συμπληρωματικά αναγκαίος για την λειτουργία του Τεχνολογικού Πάρκου.

(β) την πλήρη ευθύνη για τη διοίκηση, συντήρηση και την εύρυθμη λειτουργία του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =