αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις remote από οπουδήποτε, με μεγάλους μισθούς- Κάνουν τώρα προσλήψεις

Δέκα εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις remote από οπουδήποτε, με μεγάλους μισθούς- Κάνουν τώρα προσλήψεις

Εάν θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι — ή από οπουδήποτε στον κόσμο — υπάρχουν επιλογές εκεί έξω.

Μπορεί κάποιες εταιρίες να περιορίζουν την ευελιξία, ωστόσο υπάρχουν άλλοι εργοδότες που επενδύουν πολλοί στο μοντέλο της remote εργασίας-  χωρίς υποχρεωτική παρουσία στο γραφείο ή απαιτήσεις τοποθεσίας για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με νέα έρευνα της FlexJobs.

Εταιρείες στους τομείς του μάρκετινγκ, της εκπαίδευσης και του gaming προσλαμβάνουν για remote ευέλικτες θέσεις, λέει στο CNBC ο lead career expert της FlexJobs, Toni Frana.

Η FlexJobs εντόπισε τις κορυφαίες εταιρείες που προσλαμβάνουν το 2024 με επιλογή για εργασία από οπουδήποτε, αναλύοντας τη βάση δεδομένων της και βλέποντας ποιες εταιρείες είχαν τον μεγαλύτερο όγκο remote, ευέλικτων ως προς την τοποθεσία αγγελιών εργασίας μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2023.

Σε μια «θέση εργασίας από οπουδήποτε», οι εργαζόμενοι είναι 100% remote, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη ζώνη ώρας.

Παρακάτω παραθέτουμε 10 εταιρίες που σου επιτρέπουν να δουλεύεις από οπουδήποτε και κάνουν τώρα προσλήψεις. Δείτε όλη την λίστα (30 εταιρίες) και τις ανοιχτές remote θέσεις εδώ.

Scopic Software

Xapo Bank

Hypixel Studios

Consensys

Carry1st

Sourcegraph

Nethermind

Cozymeal

Outliant

Wikimedia Foundation

Όπως σημειώνει το CNBC, πολλές work-from-anywhere θέσεις εργασίας προσφέρουν μισθούς πάνω από 100.000 $ τον χρόνο. Για παράδειγμα, μια αγγελία εργασίας για director of engineering στο Wikimedia Foundation αναφέρει ένα εύρος μισθού από 167.046 $ έως 260.066 $. Μια αγγελία για senior product manager στην Invisible Technologies μιλά για βασική αμοιβή 170.000 $

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κάτε Χανιώτη δουλεύει remote από το σπίτι της στου Γκύζη για εταιρία στο Ντουμπάι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 + 1 =