αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτός ο διάσημος gaming YouTuber άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και «έριξε» την πλατφόρμα (BINTEO)

Αυτός ο διάσημος gaming YouTuber άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και «έριξε» την πλατφόρμα (BINTEO)

Ο Markiplier είναι ένας διάσημος gaming YouTuber, με 34 εκατομμύρια subscribers στο YouTube. Τώρα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα… στην ιντερνετική καριέρα του. Να ανοίξει λογαριασμό στην πλατφόρμα OnlyFans.

Όπως μεταδίδει το insider.com, στα μέσα Οκτωβρίου ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα δημιουργήσει τη σελίδα μόνο εάν οι συνδρομητές υποστήριζαν τα δύο podcast του, Distractible και GO! My Favorite Sports Team, ανεβάζοντας τα στην κορυφή των podcast charts στο Apple Music και στο Spotify. Έτσι κι έγινε. Με το κοινό του να οδηγεί τις δύο εκπομπές στην κορυφή των charts.

Την Πέμπτη λοιπόν ο YouTuber άνοιξε λογαριασμό και ξεκίνησε να αναρτά «επίσημες καλαίσθητες γυμνές φωτογραφίες». Οι ακόλουθοι του έσπευσαν μαζικά να δουν το υλικό με αποτέλεσμα να «ρίξουν» μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα την πλατφόρμα του OnlyFans η οποία δεν άντεξε τον όγκο του traffic.

Όπως επισημαίνει ο Markiplier, όλα τα έσοδα από τον OnlyFans λογαριασμό του θα δωριστούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Νοσοκομείο Παίδων του Cincinnati (στη γενέτειρά του) και στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης.

Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε ο ίδιος μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − six =