αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η σταρ του TikTok αποφάσισε να φτιάξει Onlyfans και τώρα βγάζει 350.000 δολάρια τον μήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η σταρ του TikTok αποφάσισε να φτιάξει Onlyfans και τώρα βγάζει 350.000 δολάρια τον μήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η influencer του TikTok, Tara Lynn — γνωστή ως Taraswrld — έχει πάνω από 4,9 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok. Έχει χτίσει το δικό της κοινό, κάτι που φυσικά την έχει οδηγήσει σε μεγάλες συμφωνίες με πολλά brands, όπως σημειώνει το Entrepreneur.com.

Όμως η ίδια κατάφερε να εκτοξεύσει τα έσοδα της όταν έκανε μία τολμηρή κίνηση: Άνοιξε λογαριασμό στην γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα Onlyfans. Κάτι που πλέον της φέρνει 350.000 δολάρια τον μήνα.

Η νεαρή δημιουργός περιεχομένου μίλησε στο podast Barstool Sports για όλο αυτό. Η Lynn είπε ότι ξεκίνησε τη σελίδα της OnlyFans το 2021, κερδίζοντας περίπου 100.000 $ έως 150.000 $ μηνιαίως. Αλλά αφότου έκανε ένα βίντεο στο TikTok με τον εαυτό της να ετοιμάζεται για μία φωτογράφηση του OnlyFans, είδε το εισόδημα της να υπερδιπλασιάζεται.

@planbriuncut

TARASWRLD MAKES HOW MUCH ?!

♬ original sound – planbriuncut

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, τα χρήματα που έρχονται από το OnlyFans είναι εντελώς εξωπραγματικά», δήλωσε στον ιστότοπο Narcity. Η ίδια έχει επίσης 332 χιλ. followers στο Instagram.

Το OnlyFans όπως δείχνουν οι αριθμοί συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Περισσότεροι από 300 δημιουργοί κερδίζουν τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως, σύμφωνα με την πλατφόρμα Axios.

Εάν τα νούμερα της Lynn είναι ακριβή, θα βγάζει περίπου 4,2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από το OnlyFans, τοποθετώντας την στο κορυφαίο 1% των δημιουργών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 12 =