αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή είναι η γειτονιά «Little Athens» που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό- Μπορείς να αγοράσεις ένα σπίτι εκεί από τώρα (Εικόνες)

Αυτή είναι η γειτονιά «Little Athens» που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό- Μπορείς να αγοράσεις ένα σπίτι εκεί από τώρα (Εικόνες)

Η Lamda παρουσίασε την γειτονιά «Little Athens» που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Καλωσορίζουμε τη νέα γειτονιά Little Athens στο #TheEllinikon! Μια νέα ζωντανή κοινότητα στην καρδιά του Ελληνικού που συνδυάζει πολυώροφα και χαμηλά κτίρια, σχεδιασμένα από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς αρχιτέκτονες επαναπροσδιορίζοντας τον αστικό τρόπο ζωής.

Με άμεση πρόσβαση στο The Ellinikon Park και στις κοντινές παραλίες, οι κάτοικοί του έχουν την δυνατότητα να αποδράσουν από τη βουή της πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα μια σύγχρονη εμπειρία διαβιωσης μέσω μιας μεγάλη γκάμας καταστημάτων, εγκαταστάσεων και υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη».

Θα περιλαμβάνει 1.000+ κατοικίες. Μάλιστα όπως βλέπουμε στο επίσημο website, έχει ήδη ανοίξει και η πλατφόρμα ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι εκεί.

Παράλληλα η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα και κάποιες εικόνες που δείχνουν πως θα είναι το project.

May be an image of 7 people

May be an image of 4 people

May be an image of 5 people

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 1 =