αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Αυτές οι 8 ημέρες στο κρατήτήριο ήταν οι σημαντικότερες της ζωής μου»: Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Ξενάκη μετά την περιπέτεια του

«Αυτές οι 8 ημέρες στο κρατήτήριο ήταν οι σημαντικότερες της ζωής μου»: Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Ξενάκη μετά την περιπέτεια του

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Στέφανος Ξενάκης μετά την πρόσφατη περιπέτεια του. Ο γνωστός συγγραφέας είχε συλλφθεί πριν μερικές ημέρες στην Βούλα και το πλάνο ήταν να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας έτσι ώστε να εκτίσει την ποινή του.

Την τελευταία στιγμή και λίγο πριν μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας για να εκτίσει τη ποινή του, οι δικηγόροι του μετέβησαν στην Εισαγγελία και έκαναν ρύθμιση – δοσοποίηση της ποινής του.

Οι δικηγόροι του κατέβαλαν 23.000 ευρώ και έτσι ο 56χρονος συγγραφέας αφέθηκε ελεύθερος.

«Αυτές οι οχτώ μέρες στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ ήταν με απόσταση οι σημαντικότερες της ζωής μου. Έκανα τις βαθύτερες συζητήσεις που θυμάμαι να έχω κάνει, ένιωσα τα εντονότερα συναισθήματα που θυμάμαι να έχω νιώσει. Βίωσα τι σημαίνει αλληλεγγύη, συνεργασία και μοίρασμα μεταξύ των συγκρατουμένων. (ήμουν στην «καλή» πτέρυγα με τα light θέματα) Το μοίρασμα της τηλεκάρτας, του χαρτιού υγείας και των τσιγάρων ήταν καθημερινό φαινόμενο μεταξύ γνωστών και αγνώστων. Όταν ένας κρατούμενος είχε θέμα, ξέραμε ότι ΟΛΟΙ έπρεπε να τρέξουμε, γιατί ο ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ είναι ΑΔΕΡΦΟΣ» σημείωσε ο ίδιος ανάμεσα σε άλλα.

«Για όποιον με ξέρει, μάλλον έχει καταλάβει ότι έχω ήδη ξεκινήσει να γράφω το καινούργιο μου βιβλίο γι’ αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία, μακράν τη σημαντικότερη της ζωής μου» συμπλήρωσε.

Ολόκληρη η ανάρτηση του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − seven =