αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν τους φτάνει το καλό ή το εξαιρετικό. Θέλουν να είναι κορυφαίοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που δεν τους φτάνει το καλό ή το εξαιρετικό. Θέλουν να είναι κορυφαίοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια TEDx ομιλία που ίσως σε οδηγήσει στο να κάνεις το «επιπλέον μίλι» στη ζωή σου. Και να φτάσεις στην κορυφή. Ομιλητής είναι ο συγγραφέας και ειδικός στην αυτοβελτίωση, Στέφανος Ξενάκης. Ο ίδιος έχει εργαστεί στο παρελθόν στο πεδίο της διαφήμισης και των ΜΜΕ.

Στην ομιλία του στο TEDx Patras, προσπαθεί να εξηγήσει μέσα από απλές ιστορίες ανθρώπων της καθημερινότητας, το πως μπορείς να ζήσεις καλύτερα και το πως να είσαι κορυφαίος σε αυτό που κάνεις. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του, στα πλαίσια μιας από τις ιστορίες που παραθέτει: «Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, που δεν τους φτάνει το καλό, ούτε το πολύ καλό, ούτε το πάρα πολύ καλό, ούτε το εξαιρετικό, ούτε καν το άριστο. Είναι αυτοί που θέλουν το κορυφαίο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι το 1-2% του παγκόσμιου πληθυσμού. Είναι αυτοί που κάνουν το λεγόμενο extra mile» σημειώνει ο Στέφανος Ξενάκης.

Συμπληρώνοντας: «Και όταν κάνεις το κορυφαίο, γίνεσαι ο ίδιος κορυφαίος. Κάθε φορά που κάνεις κάτι περισσότερο, γίνεσαι… ο ίδιος κάτι περισσότερο». Ενώ εξηγεί το πόσο σημαντικό είναι να είσαι μπροστάρης.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο μια προς μια τις ιστορίες που παραθέτει. Σε όλες πρωταγωνιστές είναι οι κορυφαίοι, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο «τίτλος» τους. Είναι η Ελλάδα που, όπως λέει και ο Στέφανος Ξενάκης, μας κάνει υπερήφανους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =