αρχικηVIRALΑυτά τα γυαλιά σε εμποδίζουν… από το να κοιτάς σε οθόνες. Και ζητούν χρηματοδότηση στο Kickstarter

Αυτά τα γυαλιά σε εμποδίζουν… από το να κοιτάς σε οθόνες. Και ζητούν χρηματοδότηση στο Kickstarter

Στην εποχή όπου ο άνθρωπος κατακλύζεται καθημερινά από οθόνες γύρω του είναι λογικό να επιζητά την ξεκούραση των ματιών του ή και την αποφυγή της θέασης τους εντελώς. Για αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκαν τα IRL Glasses, που είναι ένα ειδικό ζευγάρι γυαλιών που μπλοκάρουν τη θέαση οποιασδήποτε οθόνης. Χρησιμοποιούν οριζόντιους polarized φακούς για να μπλοκάρουν το φως που μεταδίδουν οι LCD και LED οθόνες των κοινών τηλεοράσεων, ενώ δεν αφήνουν να περάσει και το υπεριώδες φως τους ηλίου.

Πρόκειται για ένα προϊόν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Kickstarter και επειδή είναι σε beta στάδιο λειτουργεί με τις περισσότερες τηλεοράσεις(LCD, LED, όχι OLED) και monitors αλλά όχι με οθόνες smartphone ή ψηφιακές πινακίδες.

Ο σχεδιασμός τους είναι εμπνευσμένος από τα ’80s και συγκεκριμένα από την ταινία του John Carpenter, They Live (Ζουν Ανάμεσα μας), όπου ο πρωταγωνιστής φορώντας ένα ζευγάρι γυαλιών, ανακαλύπτει ότι υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις και πως τον κόσμο έχουν κυριεύσει υπογείως οι εξωγήινοι.

Εάν όλα πάνε καλά τα IRL Glasses θα βγουν στην κυκλοφορία τον Απρίλιο του 2019 με τιμή στα $79, ενώ αν στηρίξετε την καμπάνια στο kickstarter η τιμή τους θα ξεκινά από τα $49.

Πηγή: Unboxholics.com

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 17 =