αρχικηVIRALΑυτά είναι τα αντικείμενα που «αρπάζουν» οι πελάτες φεύγοντας από τα ξενοδοχεία

Αυτά είναι τα αντικείμενα που «αρπάζουν» οι πελάτες φεύγοντας από τα ξενοδοχεία

Ίσως έχει τύχει να πάρεις και εσύ κάποιο… αναμνηστικό φεύγοντας από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αλλά ποια είναι τα αντικείμενα που λείπουν περισσότερο από τα τα ξενοδοχεία, μετά από τα check out;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο, σε 1.157 ξενοδοχεία 5 αστέρων παγκοσμίως, τα πρωτεία σε αυτήν την κατηγορία κατέχουν οι πετσέτες κατά ποσοστό 77,5%. Ακολουθούν τα μπουρνούζια και οι κρεμάστρες, κατά ποσοστό 65,1% και 49,3% αντίστοιχα. Συνέχεια έχουν τα στυλό με ποσοστό 39,1%, τα μαχαιροπίρουνα κατά 33,6%, τα καλλυντικά κατά 32,8% και οι μπαταρίες σε ποσοστό 22%.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η κατάταξη συνεχίζεται με τα έργα τέχνης να αποτελούν πειρασμό για τους επισκέπτες σε ποσοστό 20,2%, οι κουβέρτες και τα μαξιλάρια σε ποσοστό 15,6% και 14,3% αντίστοιχα, τα σερβίτσια 12,7% και τα tablet σε ποσοστό 12%. Επιπλέον, οι πελάτες των ξενοδοχείων δείχνουν μία σαφή προτίμηση στις λάμπες, κατά 7,3%, στα πορτατίφ σε ποσοστό 4,3% αλλά και στα τηλεκοντρόλ κατά 9,1%.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ευτύχης Μπλέτσας απάντησε στο αν παίρνει χρήματα από εστιατόρια για να τα προβάλλει στην εκπομπή του

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =