αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών»: Το post του Gary Vaynerchuk που είναι ένα σκληρό μήνυμα προς τους νέους

«Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών»: Το post του Gary Vaynerchuk που είναι ένα σκληρό μήνυμα προς τους νέους

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και οι περισσότεροι έχουν μπει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Το βλέπεις σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, το βλέπεις ανάμεσα στους startuppers, το βλέπεις αν επισκεφτείς κάποιον επιχειρηματικό incubator. Και στην Ελλάδα τα δεδομένα είναι κάπως έτσι.

Φαίνεται όμως, ότι με… διακοπές διαρκείας δεν μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Αυτό εξηγεί σε post στο Facebook, o αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk. Εξηγώντας ότι θαυμάζει όλους όσους είναι εκεί έξω, και τα δίνουν όλα, αδιάκοπα, για να φτάσουν στην επιτυχία. Κάτι παρόμοιο έκανε και αυτός.

«Από το 1991 ως το 2006 δούλευα όλες τις ημέρες των καλοκαιριών», τονίζει ο ίδιος, εξηγώντας ότι με αυτό τον τρόπο έχτισε την ζωή, την καριέρα και την κληρονομία του.

Με τον γνωστό επιχειρηματία να παραδέχεται: «Έχασα πολύ από την διασκέδαση, την αναψυχή, τις καλές στιγμές, τις αναμνήσεις. Αλλά ήμουν σε μια αποστολή, επικεντρώθηκα, ήμουν πρόθυμος να κάνω τη ‘βρώμικη δουλειά’, να είμαι υπομονετικός». Και καταλήγει ότι το μήνυμα του αυτό, είναι για «όλους τους αδερφούς και τις αδερφές μου, που εργάζονται αυτό το καλοκαίρι».

Είναι βέβαιο, πως μέσα σε ένα καλοκαίρι σίγουρα θα υπάρξουν και στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης. Είναι άλλωστε αυτές οι στιγμές που θα σου δώσουν ώθηση για να συνεχίσεις και θα σε βοηθήσουν να «καθαρίσεις» το μυαλό σου. Αυτό που ίσως θέλει να πει με απλά λόγια ο Gary Vaynerchuk, είναι ότι δεν μπορείς να πατάς ένα επαγγελματικό «pause» για 3 μήνες, να βγαίνεις off και να επιστρέφεις… όταν ξανά πιάσουν τα κρύα. Άλλωστε, αν το κάνεις αυτό, μάλλον δεν πιστεύεις πολύ στον «μεγάλο στόχο» που έχεις θέσει. Όποιος κι αν είναι αυτός.

This is for all the hustlers out there grinding so hard, wanting it so bad, needing it so much. I have so much…

Gepostet von Gary Vaynerchuk am Dienstag, 17. Juli 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two − 1 =