αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑπρόσμενη συνεργασία: Ξεκίνησαν μαζί νέα εταιρία ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο πρώην CEO της Παπαστράτος

Απρόσμενη συνεργασία: Ξεκίνησαν μαζί νέα εταιρία ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο πρώην CEO της Παπαστράτος

Πριν μερικές ημέρες γράφαμε για την βράβευση του Κ. Αργυρού από την Ελληνική Ενωση Επιχειρηματιών. Μπορεί πολλοί να μην το γνωρίζουν, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής έχει και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τώρα προέκυψε μια ίσως… απρόσμενη συνεργασία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε εταιρεία μαζί με τον Χρήστο Χαρπαντίδη (CEO της Παπαστράτος επί σειρά ετών).

Συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου συστάθηκε η εταιρεία Zebo Holding. Πρόκειται για εταιρεία υπηρεσιών χαρτοφυλακίου και επενδύσεων και διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο 160.000 ευρώ. Mέτοχοι είναι η -συμφερόντων Κωνσταντίνου Αργυρού- K Zeus Holding και η Bont Holding του Χρήστου Χαρπαντίδη, με έκαστη εξ αυτών να διατηρεί από 50% της νεοσύστατης εταιρείας. Έχει γίνει η σχετική καταχώρηση στο ΓΕΜΗ.

Διαχειριστές της εταιρείας είναι ο Χρήστος Χαρπαντίδης και ο Παύλος Αργυρός, δίδυμος αδερφός του τραγουδιστή. Πρόκειται για το δεξί χέρι του καλλιτέχνη και είναι διαχειριστής και στην K Zeus Holding, που συστάθηκε τον Μάρτιο του 2023.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 14 =