αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποκλειστικό: Ο Spitogatos επεκτείνεται και στην Αλβανία

Αποκλειστικό: Ο Spitogatos επεκτείνεται και στην Αλβανία

Σε φουλ ρυθμούς εργάζονται οι άνθρωποι της γνωστής πλατφόρμας Spitogatos, με την εταιρία να επεκτείνεται σε όλο και περισσότερες χώρες. Το Real Web group, στο οποίο ανήκει ο Spitogatos έχει παρουσία σε συνολικά 11 χώρες. Αυτές είναι οι: Ελλάδα, Κύπρος, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ιταλία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Σερβία, Σλοβενία και Ισπανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible, ο Spitogatos θα επεκταθεί στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου και στην Αλβανία. Η «αποβίβαση» εκεί θα γίνει με το brand Indomio (μέλος του ίδιου Group)- συνεταιρικά με τους Ιταλούς στρατηγικούς επενδυτές που έχει η εταιρία.

Πλέον ο Spitogatos αποκτά μια δυνατή διεθνή παρουσία. Στόχος των ανθρώπων της πλατφόρμας, είναι να χτίσουν μια ισχυρή στρατηγική θέση και να δημιουργήσουν αξία στις χώρες που έχει δραστηριοποιηθεί το brand.

Πριν λίγες ημέρες, ο Spitogatos προχώρησε στην πρώτη του εξαγορά εκτός Ελλάδας. Η πλατφόρμα έβαλε στην «οικογένεια» της το srbija-nekretnine.org. Πρόκειται για μεγάλο website στην Σερβία, το οποίο εστιάζει στο πεδίο το ακινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Spitogatos ξεκίνησε ως μια startup το μακρινό 2006. Τότε μια παρέα φίλων, δημιουργούσε την ιντερνετική πλατφόρμα, και μάλλον δεν φανταζόταν το τι θα ακολουθούσε. Ήταν ένα χόμπι. Μετά από 3 χρόνια έγινε η πρώτη ελληνική startup που «σήκωσε» χρηματοδότηση. Το project δεν ήταν κερδοφόρο μέχρι το 2012, ωστόσο οι άνθρωποι που βρίσκονταν πίσω από αυτό επέμειναν. Και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού τώρα η ίδια πλατφόρμα κυριαρχεί στην αγορά της, και καταφέρνει να έχει παρουσία σε πολλές χώρες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + nine =