αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν βλέπεις αυτά τα 5+1 σημάδια τότε ένα άτομο προσπαθεί να ξεκόψει από εσένα

Αν βλέπεις αυτά τα 5+1 σημάδια τότε ένα άτομο προσπαθεί να ξεκόψει από εσένα

Οι φιλίες και οι ανθρώπινες επαφές γενικότερα, χρειάζονται δύο. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παρατηρήσετε πότε κάποιος στον κύκλο σας… εγκαταλείπει τη σύνδεση.

Όταν ένας φίλος ή άνθρωπος στον κύκλο σας αρχίζει να απομακρύνεται, μπορεί να μην το καταλάβετε αν δεν το περιμένετε.

Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένα άτομο προσπαθεί να ξεκόψει από εσάς.

1) Αγνοούν ή καθυστερούν να απαντήσουν στα μηνύματα και τις κλήσεις σας

Η φιλία έχει να κάνει με την επικοινωνία. Αυτό ξεκινά με την επιθυμία να επικοινωνήσουμε. Όταν ο άλλος σταματήσει να θέλει πραγματικά να επικοινωνήσει, το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρο: Θέλει χώρο και δεν θέλει να είναι τόσο κοντά σας, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή.

Ακολουθούν το δικό τους δρόμο, τουλάχιστον προς το παρόν, και τώρα προσαρμόζεστε σε αυτή τη νέα κατάσταση:

Ένα άτομο που απάνταγε στα μηνύματα σας γρήγορα, τώρα καθυστερεί και σας αγνοεί.

Πιθανόν σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Αλλά είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς γι’ αυτό.

2) Σταματούν να έχουν πολλά κοινά μαζί σου

Ένα άλλο σημάδι ότι ένα άτομο απομακρύνεται από εσάς είναι ότι εγκαταλείπει ενδιαφέροντα που σας έδεναν. Αυτό μπορεί να είναι αθλήματα που κάνετε, πνευματικές δραστηριότητες, χόμπι ή κοινά μέρη.

Πλέον δεν τους συναντάς… πουθενά.

Θα μπορούσε να είναι απλώς μια σύμπτωση. Αλλά αν κάποιος έχει καθιερώσει πλέον αυτή την κατάσταση, μάλλον θέλει να κρατήσει αποστάσεις.

3) Οι σιωπές μεταξύ σας γίνονται όλο και πιο αμήχανες

Οι σιωπές μεταξύ δύο φίλων συνήθως δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Όλοι μπορούμε να σεβαστούμε ότι οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι και επικεντρωμένοι σε άλλα πράγματα.

Αλλά όταν οι σιωπές γίνονται πραγματικά αμήχανες, κάτι άλλο συμβαίνει. Εάν ο φίλος σας συνήθιζε να συνεχίζει τις αλληλεπιδράσεις, να αστειεύεται και να ασχολείται περισσότερο με εσάς, ίσως αναρωτιέστε τι άλλαξε.

Η απλή απάντηση είναι ότι αν δεν είστε εσείς που έχετε αλλάξει, είναι αυτοί. Αποστασιοποιούνται από εσάς και ως αποτέλεσμα αισθάνεστε αυτό το έλλειμμα στην επικοινωνία.

4) Είναι πάντα… πολύ απασχολημένοι

Οι φίλοι είναι απασχολημένοι και δεν είναι πάντα σημάδι ότι θέλουν να αποστασιοποιηθούν από εσάς. Μερικές φορές πραγματικά κατακλύζονται από τη δουλειά, τα οικογενειακά καθήκοντα ή από το κάτι κακό που τους συμβαίνει.

Αλλά αν τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά στη ζωή του άλλου και αυτός εξακολουθεί να σταματήσει να θέλει να κάνει παρέα ή να μιλήσει μαζί σας, κάτι συμβαίνει.

Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης και άλλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους. Αλλά λίγα μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε, ακόμη και με έναν στενό φίλο που δυσκολεύεται. Εάν δεν θέλουν να σας ανοιχτούν ή να περάσουν χρόνο μαζί αυτή τη στιγμή, μερικές φορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το αποδεχτείτε.


5) Δεν σου ανοίγονται για την προσωπική τους ζωή και τα συναισθήματά τους

Αν έχετε έναν φίλο που έχει σταματήσει να μοιράζεται οτιδήποτε από την προσωπική του ζωή με εσάς ή δεν εκφράζει το πώς νιώθει, είναι ξεκάθαρο ότι απομακρύνεται.

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείτε, ειδικά με κάποιον με τον οποίο είχατε μία στενή επαφή.

Τώρα δεν θέλουν να μοιραστούν τόσα πολλά. Τώρα δίνουν γενικές απαντήσεις για το πώς περνά η ζωή τους. Τώρα προσποιούνται ότι είναι καλά όταν δεν είναι.

6) Δεν είναι εκεί για εσάς όταν δυσκολεύεστε

Περισσότερη θλίψη προκύπτει όταν ένα άτομο του κύκλου σας, δεν βρίσκεται πουθενά στις δύσκολες στιγμές σας.

Ναι, θέλουμε υποστήριξη όταν αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία. Κάποιον να πει: «Λυπάμαι που το περνάς αυτό. Είμαι εδώ για σένα».

Αλλά για να γίνει αυτό, ο φίλος σας πρέπει να είναι εκεί για εσάς. Και για να τους υποστηρίξετε σε δύσκολες στιγμές, πρέπει επίσης να ανοιχτούν σε εσάς.

Είναι λυπηρό όταν αυτή η σύνδεση αρχίζει να χαλάει επειδή ένα άτομο θέλει να απομακρυνθεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 4 =