αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνοίγει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara στον κόσμο

Ανοίγει στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara στον κόσμο

Η είδηση βγήκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Απρίλιο: Ο Όμιλος των Zara «αποβιβάζεται» στον Πύργο Πειραιά. Ο Πύργος πρόκειται να υποδεχτεί ως anchor tenant (μισθωτή «άγκυρα») την INDITEX, έναν από τους κορυφαίους ομίλους μόδας στον κόσμο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι πύλες του καταστήματος αναμένεται να ανοίξουν στις αρχές του 2024. Ο Όμιλος, στην ομπρέλα του οποίου περιλαμβάνονται επίσης τα εμπορικά σήματα Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka, θα αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara του κόσμου, συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τ.μ. Για χρήση Zara και Zara Home.

Το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει τα δύο υφιστάμενα καταστήματα συνολικής επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία αυτή τη στιγμή λειτουργούν στον Πειραιά.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Πύργος Πειραιά πρόκειται να φιλοξενήσει έναν από τους κολοσσούς διανομής μόδας της εγχώριας αλλά και της παγκόσμιας αγοράς. Η νέα αυτή άφιξη στον πρώτο πράσινο πιστοποιημένο ουρανοξύστη της χώρας θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για τον Πειραιά ενισχύοντας την αγοραστική κίνηση της περιοχής και ενδυναμώνοντας την τοπική απασχόληση», έχει πει ο Διευθύνων Σύμβουλος των Piraeus Tower και Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Το κατάστημα που θα ανοίξει εκεί, θα είναι φυσικά το μεγαλύτερο της αλυσίδας στην Ελλάδα. Και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο όπως είπαμε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =