αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχεις δει αυτούς τους κρεμαστούς κήπους κάτω από την Ακρόπολη; Ένα ξενοδοχείο κάπως διαφορετικό (ΦΩΤΟ)

Έχεις δει αυτούς τους κρεμαστούς κήπους κάτω από την Ακρόπολη; Ένα ξενοδοχείο κάπως διαφορετικό (ΦΩΤΟ)

Αν έχεις περάσει από εκεί, ίσως το έχεις παρατηρήσει. Κυρίως λόγω… των κρεμαστών κήπων του. Είναι το The Foundry. Ένα ξενοδοχείο στου Ψυρρή.

Διαθέτει 12 διαμερίσματα και έναν εκπληκτικό κήπο για πικνίκ στον τελευταίο όροφο, με θέα στην Ακρόπολη. Το κτίριο που στεγάζει το The Foundry Urban Boutique Luxury Hotel μετράει δεκαετίες ιστορίας. Χτίστηκε το 1930 και αρχικά λειτουργούσε ως στοιχειοχυτήριο εξειδικευμένο στην κατασκευή και χύτευση των γραμμάτων όλων των τυπογραφικών οικογενειών και γραμματοσειρών της ελληνικής γλώσσας. Με τα χρόνια εξελίχθηκε σε τυπογραφείο, ενώ το 1990 λειτούργησε ως πολιτιστικό κέντρο, θέατρο, και γκαλερί προωθώντας ενεργά τις τέχνες με κάθε μορφή έκφρασης.

Σήμερα, διατηρώντας όλη αυτή την ιστορία ζωντανή μέσα στους τοίχους του, το The Foundry έχει μεταμορφωθεί πλήρως, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες του σε ένα χώρο φιλοξενίας ιδανικό για ταξιδιώτες- επαγγελματίες, ζευγάρια ή παρέες φίλων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 9 =