αρχικηVIRALΈφτασε η Coca-Cola Spiced: Μία νέα (και απρόσμενη) γεύση μετά από χρόνια

Έφτασε η Coca-Cola Spiced: Μία νέα (και απρόσμενη) γεύση μετά από χρόνια

Η Coca-Cola ανακοίνωσε τη νέα γεύση Spiced, λέγοντας ότι συνδυάζει την παραδοσιακή γεύση κόκας με γεύσεις βατόμουρου και μπαχαρικών. Θα είναι διαθέσιμη σε ποικιλίες με και χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Η Cola αισθάνεται την πίεση του ανταγωνισμού από μικρότερες επωνυμίες που παράγουν γεύσεις εμπνευσμένες από φρούτα, οι οποίες έχουν προσελκύσει την προσοχή των καταναλωτών.

Οι πωλήσεις παραδοσιακής Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar και Diet Coke αυξήθηκαν κατά μόλις 1% στη Βόρεια Αμερική το 2022, το πιο πρόσφατο έτος για το οποίο η εταιρεία παρείχε πλήρη στοιχεία πωλήσεων. Σε άλλες γεωγραφικές περιοχές, οι πωλήσεις της εταιρίας ξεπεράστηκαν από τη ζήτηση για νερό, τσάι, αθλητικά ποτά και καφέ.

Η Coca-Cola δεν προσθέτει συχνά νέες μόνιμες γεύσεις στη σειρά της. Το Spiced αναψυκτικό έρχεται να προστεθεί στις γεύσεις που πουλάει πάντα, συμπεριλαμβανόμενης της κλασικής γεύσης, καθώς και του κερασιού και της βανίλιας.

Έρευνα της Coca-Cola διαπίστωσε μια «αύξηση της προθυμίας των καταναλωτών να δοκιμάσουν ένα καρυκευμένο ρόφημα» και ότι το βατόμουρο επιλέχθηκε περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές στις μηχανές ποτών Freestyle το 2022, τις οποίες η εταιρεία «συχνά χρησιμοποιεί ως έμπνευση» για νέες γεύσεις, είπε.

«Οι καταναλωτές αναζητούν πιο τολμηρές γεύσεις και πιο περίπλοκα προφίλ γεύσης. Αυτή είναι μια τάση που αρχίσαμε να βλέπουμε στο φαγητό, αλλά και στα ποτά και θεωρήσαμε ότι ήταν ένας μοναδικός χώρος για να παίξουμε», είπε, προσθέτοντας ότι υπήρξε μια «επιθυμία ανακάλυψης» από ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο.

Η Coca-Cola Spiced κυκλοφορεί στις 19 Φεβρουαρίου σε κουτιά και μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη στα αμερικανικά καταστήματα λιανικής. Μένει να δούμε αν και πότε θα έρθει στα μέρη μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 11 =