αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται ο τελικός του GSEA Greece 2024- Θα διαγωνιστούν 10 startups

Έρχεται ο τελικός του GSEA Greece 2024- Θα διαγωνιστούν 10 startups

Το GSEA Greece 2024 είναι ο διαγωνισμός για startup εταιρείες που διοργανώνεται από το EO Greece και έχει στόχο να αναδείξει τους καλύτερους νέους επιχειρηματίες, έως 30 ετών που είναι παράλληλα φοιτητές και είναι μέρος του παγκόσμιου διαγωνισμού GSEA (Global Student Entrepreneur Award), διοργανώνεται κάθε χρόνο από το EΟ (Εntrepreneurs’ Organization), ένα δίκτυο που αποτελείται από 18,000+ επιχειρηματίες από 76 χώρες με στόχο να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τα μέλη του αλλά και νέους/νέες επιχειρηματίες στο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους σε επόμενο επίπεδο.

Ο φετινός διαγωνισμός GSEA Greece 2024 θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου στο The Hub Events Athens, όπου θα διαγωνιστούν οι 10 φιναλίστ με στόχο το έπαθλο και τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του παγκόσμιου διαγωνισμού.

Μετά το τέλος της διαγωνιστικής διαδικασίας και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα ακολουθήσει ένα panel discussion από σημαντικούς πρωταγωνιστές του Ελληνικού οικοσυστήματος, που θα περιγράφουν τις εμπειρίες τους και τις καλές πρακτικές για scale-up. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Οικονομόπουλος (CubeRM) και οι panelists θα είναι οι: Μ. Παπαθάνου (partner at Metavallon VC), Ν. Αντωνίου (CEO PJ Tech Catalyst Management VC), Μ. Πετυχάκης (CTO at Orfium), Δ. Μέμος (former CEO of MarineTraffic), Γ. Αυγουστίδης (co-founder Skroutz) και Δ. Παπαδημητρίου (CEO Business Pathways).

Κάνε την εγγραφή σου εδώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =