αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται νέο Food Hall στο κέντρο της Αθήνας

Έρχεται νέο Food Hall στο κέντρο της Αθήνας

Πράσινο φως για την έναρξη των έργων για το νέο Food Hall στο Αρσάκειο Μέγαρο στην Πανεπιστημίου.

Πριν από μερικές ημέρες εκδόθηκε η πολυπόθητη οικοδομική άδεια η οποία ανοίγει το δρόμο για την έναρξη των εργασιών, όπως μεταδίδει το bizness.gr.

Την αρχιτεκτονική μελέτη έχει αναλάβει το γνωστό γραφείο BETAPLAN.

Πώς θα γίνει το πρωτοποριακό Food Hall στην Πανεπιστημίου

Όταν το 2007, ο Ιταλός επιχειρηματίας Oscar Farinetti μετέτρεψε ένα κλειστό εργοστάσιο παραγωγής βερμούτ κοντά στο Τορίνο στο πρώτο Eataly, λίγοι φαντάζονταν την επιτυχία που θα είχε το εγχείρημα.

Πόσο μάλλον ότι το food hall μεσογειακής διατροφής με έμφαση στην ιταλική κουζίνα και παράδοση θα επεκτεινόταν σε όλες τις περιοχές της Ιταλίας και σε ακόμη 9 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα αριθμεί 8 food halls μόνο στις ΗΠΑ ενώ άνοιξε τα φτερά του μέχρι τη Ρωσία (Μόσχα), τη Σκανδιναβία (Στοκχόλμη), τη Λατινική Αμερική (Σάο Πάολο), τις Αραβικές χώρες και την Ασία.

Κάτι αντίστοιχο είναι και το όραμα της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το πρωτοποριακό Food Hall που πρόκειται να δημιουργηθεί στο Αρσάκειο Μέγαρο.

Ανάμεσά τους και ο Άρης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή το 2021 είχε παρουσιάσει το όραμα της Legendary Food, της οποίας ηγείται ως CEO: να δημιουργήσει έναν πρωτότυπο πολυχώρο μεσογειακής διατροφής και εφόσον το εγχείρημα στην Ελλάδα είναι επιτυχημένο, να μεταφερθεί και στο εξωτερικό, όπως το Eataly.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − four =