αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈξι εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις μια ξένη γλώσσα

Έξι εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις μια ξένη γλώσσα

Θέλεις να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Οκ, πάντα είναι χρήσιμη. Αλλά δεν θέλεις… να κάτσεις πάλι στα θρανία. Υπάρχει λύση για εσένα. Και είναι digital. Παρακάτω θα δεις 6 εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να μάθεις την ξένη γλώσσα που θες.

50 languages

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες με 1600 συνδυασμούς γλωσσών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω από 100 μαθήματα για να μάθετε ξένες γλώσσες με ήχο και υποστήριξη κειμένου για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

Babbel – learn languages


Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μάθετε 13 γλώσσες μέσα από την ποικιλία μαθημάτων που προσφέρει. Η εφαρμογή υποστηρίζει  ακρόαση, γραφή και ομιλία που βοηθάνε στην εκμάθηση του λεξιλογίου. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ασκήσεις γραμματικής, προφοράς και όπως σε κάθε σχολείο έτσι και εδώ η εφαρμογή εξετάζει την πρόοδο σας, πληρώνοντας μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

Phrasebook – Learn languages

Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να μάθετε 8 διαφορετικές γλώσσες με διαφορετική προφορά, να διαχειρίζεστε αγαπημένες φράσεις, να αναζητείτε για φράσεις και λεξιλόγιο σε offline λειτουργία. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλαπλή επιλογή για μετάφραση σε διάφορες γλώσσες.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

Linqapp- Languages Assistance

Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα επικοινωνίας,  μέσω των φυσικών ομιλητών δωρεάν και άμεσα. Αντί  να έχουμε  αυτοματοποιημένη μετάφραση, απαντούν φυσικοί ομιλητές στη γλώσσα που επιθυμούμε.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

OpenLanguage

Η εφαρμογή υποστηρίζει εκπαιδευτικό υλικό για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Αραβικά και Ρωσικά. Όλα τα μαθήματα εκμάθησης βασίζονται σε διάλογο με τους εκπαιδευτικούς που παρουσιάζουν τα μαθήματα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης προσωπικό λεξιλόγιο που βοηθά τους χρήστες να ελέγξουν τι έχουν μάθει..

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

Duolingo- Learn languages free

Αυτή η εφαρμογή θα σας διδάξει ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και αγγλικά. Η εφαρμογή σας παρέχει μια διασκεδαστική εμπειρία μάθησης, με την μικρή κουκουβάγια να μεγαλώνει σε κάθε σωστή απάντηση και σε κάθε λάθος να χάνει ζωή.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =