αρχικηVIRALΈνας μικρός θεός: Επιβάτης αποσύνδεσε οθόνη αεροδρομίου, για να συνδέσει το Playstation του

Ένας μικρός θεός: Επιβάτης αποσύνδεσε οθόνη αεροδρομίου, για να συνδέσει το Playstation του

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα, ένας νεαρός άνδρας που μάλλον βαρέθηκε την αναμονή μέχρι την πτήση του αποφάσισε να βγάλει ένα PS4 που είχε στο σακίδιό του και έπειτα να αποσυνδέσει ένα monitor πληροφοριών του αεροδρομίου και να το χρησιμοποιήσει για να περάσει το χρόνο του παίζοντας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού KXL, το εν λόγω monitor έδειχνε ένα χάρτη του αεροδρομίου για τους ενδιαφερόμενους. Το περιστατικό επισημάνθηκε ως παραβίαση της οθόνης και σύντομα οι υπεύθυνοι έφτασαν στο σημείο. Ο άνδρας έπαιζε Apex Legends όλο αυτό το διάστημα και όταν οι επιστάτες του ζήτησαν να αποσυνδέσει την κονσόλα του και να σταματήσει να χρησημοποιεί τα monitors, ο άνδρας με πολύ ευγενικό τρόπο ζήτησε αν μπορεί να ολοκληρώσει το match που είχε ξεκινήσει. Το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.

Ένας αντιπρόσωπος του αεροδρομίου προέβη σε δηλώσεις και όπως μεταφέρει το Kotaku, με αφορμή το περιστατικό τόνισε στους gamers και όχι μόνο πως αυτή είναι μια καλή υπενθύμιση για τα πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε σε ένα αεροδρόμιο.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 7 =