αρχικηVIRALΈκανε… το λάθος: 43χρονος ερχόταν στη Σαντορίνη αλλά τον πέταξαν έξω από την πτήση

Έκανε… το λάθος: 43χρονος ερχόταν στη Σαντορίνη αλλά τον πέταξαν έξω από την πτήση

Ένας άντρας μεθυσμένος, αρνήθηκε να σταματήσει να καπνίζει στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε μαζί με τη σύζυγο του στη Σαντορίνη. Τελικά απομακρύνθηκε από το προσωπικό.

Ο Christopher Thomson επρόκειτο να επισκεφθεί, με τη νέα του σύζυγο Jenna, το ειδυλλιακό ελληνικό νησί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως μεταδίδει η Daily Mail. Ο 43χρονος απομακρύνθηκε από αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ πριν από την απογείωση και συνελήφθη, αφού αγνόησε επανειλημμένα αιτήματα του πληρώματος να σταματήσει να καπνίζει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο μέσα στην καμπίνα.

Καθώς η σύζυγός του κοίταζε έκπληκτη, ο Thomson, σηκώθηκε εκτός εαυτού από τη θέση του και εξαγριωμένος είπε στον πιλότο να «κάνει πίσω» πριν τον συνοδεύσουν εκτός του αεροπλάνου.

Ο άντρας οδηγήθηκε σε δίκη που διεξήχθη στο Βασιλικό Δικαστήριο του Μάντσεστερ, καθώς δεν ενόχλησε απλά προσωπικό και επιβάτες, αλλά καθυστέρησε την πτήση τόσο ώστε χρειάστηκε να ακυρωθεί. Ενώπιον της έδρας, ο Thomson ομολόγησε την ενοχή του για ενόχληση υπό την επήρεια μέθης και καταδικάστηκε σε 10 εβδομάδες κράτηση, με αναστολή για 12 μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =