αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΌταν ο άπειρος Mark Zuckerberg μπέρδευε τα λόγια του στο CNN, το μακρινό 2006 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο άπειρος Mark Zuckerberg μπέρδευε τα λόγια του στο CNN, το μακρινό 2006 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχει μιλήσει σε γεμάτες αίθουσες, σε πανεπιστήμια, σε συνεντεύξεις, ακόμα και μέσα σε δικαστήρια. Μπορεί σήμερα ο Mark Zuckerberg να είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες του πλανήτη και να είναι έμπειρος στις δημόσιες ομιλίες, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Κάτι που φαίνεται και στο βίντεο που θα δεις παραπάνω. Το 2006, μόλις 2 χρόνια αφότου ίδρυσε το Facebook, ο Zuckerberg είχε μιλήσει στο CNN για το νέο του δημιούργημα που ανέβαινε δυναμικά. Φυσικά, τότε τα δεδομένα ήταν αρκετά διαφορετικά σε σχέση με σήμερα, με το Facebook να είναι μικρότερο οικονομικό μέγεθος. Στεγαζόταν μάλιστα σε κάποια μικρά γραφεία, με μερικούς υπολογιστές στο εσωτερικό.

Αλλά και ο ίδιος ο Mr Facebook ήταν διαφορετικός γενικότερα. Αρκετά πιο άπειρος, τον βλέπουμε στο βίντεο να εξηγεί ότι το Facebook δεν ξεκίνησε ως μια επιχείρηση. Αλλά ως μια ιδέα ενώ ο ίδιος ήταν στο Χάρβαρντ. Σε εκείνο το σημείο της συνέντευξης μάλιστα θα τον δείτε να ξεσπά σε γέλια και να μπερδεύει τα λόγια του. Λέγοντας ότι… πότε δεν έχει ερωτηθεί στο παρελθόν, για το πως ξεκίνησε το Facebook.

«Δεν έφτιαξα μια επιχείρηση με σκοπό να βγάλω πολλά χρήματα» εμφανίζεται να λέει επίσης ο Zuckerberg, εξηγώντας ότι σκοπός τους είναι να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 6 =