αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Snapchat ξεκινά να μοιράζει χρήματα στους χρήστες που έχουν… τα πιο δημοφιλή posts

Το Snapchat ξεκινά να μοιράζει χρήματα στους χρήστες που έχουν… τα πιο δημοφιλή posts

Μια νέα λειτουργία λανσάρει το Snapchat με στόχο να προσελκίσει περισσότερους χρήστες και να «χτυπήσει» το TikTok που ανεβαίνει ταχύτατα. Όπως μεταδίδει το Forbes, η νέα υπηρεσία ονομάζεται Spotlight και θα εμφανίζει περιεχόμενο των χρηστών όχι μόνο στους “ακολούθους” τους αλλά σε όλη την κοινότητα.

Μία κίνηση που αποτελεί στροφή για το Snapchat, που μέχρι τώρα επικεντρωνόταν στην ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ φίλων. Οι χρήστες θα επιλέγουν εάν θέλουν να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους στο Spotlight, ενώ αυτοί που θα έχουν τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις θα μοιράζονται το ποσό του 1 εκατ. δολαρίων κάθε ημέρα. Αυτά είναι τα χρήματα που θα δίνει η πλατφόρμα!

Το Snapchat λέει ότι θα αξιολογεί τα δημοφιλέστερα posts με βάση τα μοναδικά views. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πώς θα κατανέμεται η “αμοιβή” του 1 εκατ. δολαρίων. Η εταιρεία δήλωσε ακόμη ότι θα συνεχίσει να καταβάλει το εν λόγω ποσό κάθε μέρα, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους. 

Η υπηρεσία Spotlight είναι προς το παρόν διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βρετανία και εννέα ακόμη χώρες με απώτερο στόχο να επεκταθεί σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα θέσει “όρια” ως προς το περιεχόμενο που θα αναρτείται στο Spotlight και δεν θα επιτρέπει δημόσια σχόλια.

https://specials-images.forbesimg.com/imageserve/5fb83f594e81524d7e054817/960x0.png?fit=scale

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =