αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Orange Grove σε καλεί να πιεις ένα καφέ και να συζητήσεις για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

Το Orange Grove σε καλεί να πιεις ένα καφέ και να συζητήσεις για την γυναικεία επιχειρηματικότητα

Έχεις μία καλή επιχειρηματική ιδέα και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση αλλά πιστεύεις ότι σου λείπουν βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες; Σε απασχολούν ζητήματα γύρω από τη γυναικεία επιχειρηματικότητα; H πρωτοβουλία Bridge Hub και το startup incubator Orange Grove, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Ελλάδα, σε προσκαλούν σε μία ανοιχτή συνάντηση με καφέ, με θέμα «How do you become a female entrepreneur?», την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, 14:00-16:00, στο Studio Project Photography, στη Λαμία.

«Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητήσουμε για δράσεις και εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή, μέσα από το σχεδιασμό στοχευμένων ενεργειών, προσαρμοσμένων στις τοπικές συνθήκες και ανάγκες. Ελάτε να μοιραστείτε μαζί μας ιδέες, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, τις προτάσεις και τις ανάγκες σας προκειμένου να χτίσουμε από κοινού απτές υποστηρικτικές δράσεις, οι οποίες θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη επιχειρηματικών εγχειρημάτων από γυναίκες -από μικρές οικοτεχνίες και χειροτεχνίες έως υψηλή τεχνολογία και καινοτόμες startups-, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και νέες ευκαιρίες στην περιοχή», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Στο πρώτο μέρος της συνάντησης θα συζητηθούν success stories γυναικείας επιχειρηματικότητας στην επαρχία ενώ εκπρόσωποι του Bridge Hub, του Orange Grove και των Πρεσβειών των Η.Π.Α. και της Ολλανδίας θα παρουσιάσουν δράσεις που υλοποιούν για τη στήριξη επιχειρηματικών ιδεών και την εξέλιξή τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες μαζί με τους συν-διοργανωτές θα συζητήσουν και θα αναπτύξουν ιδέες, μεθόδους και εργαλεία στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην επαρχία.

Η συνάντηση θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για να σχεδιαστούν και, στη συνέχεια, να υλοποιηθούν δράσεις, όπως εργαστήρια καθοδήγησης & υποστήριξης, ενέργειες δικτύωσης, συνέργειες ή άλλες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα προκύψουν από τις ιδέες που θα συζητηθούν, προσαρμοσμένες στις τοπικές συνθήκες και ανάγκες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφέ Studio Project Photography (οδός Έσλιν 51, Λαμία) την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, 14:00-16:00. Για πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Bridge Hub στο 697 449 9226 ή στο email info@bridgehub.org.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =