αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο BOX «ψήνει» συνεργασία με το Skroutz και μπαίνει στη διανομή προϊόντων super market

Το BOX «ψήνει» συνεργασία με το Skroutz και μπαίνει στη διανομή προϊόντων super market

Στη διανομή προϊόντων super market αναμένεται να μπει η πλατφόρμα BOX του OTE, στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Η διανομή προϊόντων super market αναπτύχθηκε ταχύτατα κατά τη διάρκεια της καραντίνας οπότε και διαπιστώθηκαν τα σημαντικά κενά, ειδικά στο συγκεκριμένο τομέα. Ήδη ανταγωνιστές του BOX, όπως η eFood, που ανήκει στον γερμανικό κολοσσό της online διανομής Delivery Hero, έχουν αναπτύξει συνεργασίες με ελληνικά super market.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα και στο μέτωπο της συνεργασίας μεταξύ του BOX και του Skroutz Food, της υπηρεσίας online παραγγελίας φαγητού του Skroutz, καθώς προχωρούν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όπως αναφέρει το Euro2day.gr.

Το BOX είναι υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού και καφέ, που ξεκίνησε πριν από ένα περίπου χρόνο (τον Δεκέμβριο του 2019). Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή BOX (Android, iOS) και το www.box.gr και να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους,  αλλά και να προγραμματίζουν την ώρα και την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας τους (scheduled ordering). Στα πλεονεκτήματα του BOX συγκαταλέγεται και η δυνατότητα των χρηστών να κερδίζουν πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούν την υπηρεσία για την παραγγελία τους, εξαργυρώνοντάς τους σε επόμενη παραγγελία σε εκπτώσεις, σε πακέτα ΜΒ από την COSMOTE ή και σε δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα πανελλαδικά. Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα καλύπτοντας νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης. Πρόσφατα, το BOX  ξεκίνησε συνεργασία με την Edenred και πλέον μπορεί να υποστηρίξει πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant – για online παραγγελίες από τα 600 και πλέον συμβεβλημένα καταστήματα του δικτύου της Edenred που είναι ταυτόχρονα και συνεργάτες του BOX.

Το BOX είναι μία από τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που επιδιώκει να επεκταθεί ο ΟΤE με βάση το σχεδιασμό της διοίκησης ώστε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό και να διαφοροποιηθεί με διεύρυνση των πηγών εσόδων. Τον ίδιο σχεδιασμό εξυπηρετεί η απόφαση επέκτασης στον χώρο των ηλεκτρονικών πληρωμών (Cosmote Payments), των ασφαλιστικών υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου (Cosmote Insurance) αλλά και του Διαδικτυακού Στοιχηματισμού. Ειδικά για τον τελευταίο η διοίκηση του ΟΤΕ αναμένεται τους επόμενους μήνες να καταθέσει αίτηση για άδεια στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).

Στο ίδιο πλαίσιο, τη διεύρυνση των πηγών εσόδων, εντάσσεται και η απόφαση της διοίκησης Μιχ. Τσαμάζ για τη μεταφορά σε τρεις θυγατρικές των υπηρεσιών που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες, και συγκεκριμένα των τεχνικών πεδίου, της εξυπηρέτησης πελατών και των καταστημάτων λιανικής. Η απόσχιση των τριών κλάδων και η μεταφορά σε τρεις διαφορετικές θυγατρικές του ΟΤΕ βρίσκεται σε εξέλιξη με στόχο να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών μηνών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 9 =