αρχικηVIRALΤο «κόλπο» για να ανοίξεις ένα βάζο που δεν ανοίγει με τίποτα

Το «κόλπο» για να ανοίξεις ένα βάζο που δεν ανοίγει με τίποτα

Σάββατο πρωί κι έχεις ξυπνήσει με κέφι να σε περιποιηθείς μετά από μία εξοντωτική εβδομάδα. Αφού έχεις περάσει ώρα στο κρεβάτι κοιτώντας το ταβάνι έχεις σηκωθεί και είσαι έτοιμη για ένα καλό πρωινό. Φτιάχνεις καφέ και ψήνεις δύο φέτες ψωμί για να τις φας με μέλι και λίγη κανέλα. Ανοίγεις το ντουλάπι και εντοπίζεις τη μαρμελάδα πορτοκάλι, πίσω από το από το αλάτι. Αλλά το βάζο… δεν ανοίγει με τίποτα.

Αλλιώς το είχες φανταστεί το πρωινό του Σαββάτου αλλά μην απελπίζεσαι και δε θα αργήσει να έρθει η μαρμελάδα και να «ξαπλώσει» πάνω στο αχνιστό ψωμί.

Το κόλπο είναι απλό και δοκιμασμένο. θα χρειαστείς ένα βαθύ μπολ, μία πετσέτα και ζεστό νερό. Προσοχή. Το νερό να μη είναι καυτό γιατί με την αλλαγή θερμοκρασίας είναι πολύ πιθανό το βάζο να σπάσει.

Βάζεις το ζεστό νερό στο μπολ και τοποθετείς το βαζάκι μέσα με το καπάκι προς τα κάτω. Πηγαίνεις στο υπνοδωμάτιο, ανοίγεις το παράθυρο, αλλάζεις σεντόνια, στρώνεις το κρεβάτι, βάζεις τα άπλυτα στο καλάθι του μπάνιου και επιστρέφεις στην κουζίνα.

Βγάζεις το βαζάκι και με την πετσέτα γυρίζεις το καπάκι και ως δια μαγείας είσαι έτοιμη για χαλάρωση και πρωινό στον καναπέ.

Πηγή: Ladylike.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + one =