αρχικηVIRALΤο αξεσουάρ που έχει γίνει viral στην remote working εποχή (ΦΩΤΟ)

Το αξεσουάρ που έχει γίνει viral στην remote working εποχή (ΦΩΤΟ)

Ζούμε στην remote working εποχή. Και οι ώρες που περνάμε μπροστά στο laptop είναι όλο και περισσότερες. Αρκετοί πάμε στο κρεβάτι να ξαπλώσουμε με ένα λάπτοπ αγκαλιά.

Αυτό προφανώς σκέφτηκαν διάφορες εταιρίες ανά τον κόσμο και άρχισαν να λανσάρουν ένα νέο gadget που ήδη έχει γίνει ανάρπαστο. Πρόκειται για το μαξιλάρι-δίσκο που έχει σχεδιαστεί για να το παίρνετε μαζί σας στο κρεβάτι και να μην χρειάζεται ούτε να καούν τα πόδια σας (από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσει ο υπολογιστής σας) αλλά να μπορείτε να στηρίζετε ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο και τον καφέ σας ή το τσάι σας.

Το συγκεκριμένο gadget είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και ευκολία ακόμα και στην πλοήγηση προ του νυχτερινού ύπνου. Η κάτω μεριά του είναι ένα μαξιλαράκι για να μην χρειάζεται να τοποθετείτε κατευθείαν πάνω στα πόδια σας τον υπολογιστή. Η πάνω μεριά είναι ένας δίσκος πάνω στον οποίο τοποθετείται ο υπολογιστής, το τάμπλετ ή ακόμα και το πρωινό σας!

Όπως εξηγεί το spirossoulis.com, αν δεν θέλετε να δαπανήσετε 10-15 ή 65 ευρώ (για την πιο ακριβή και στιλάτη εκδοχή του) για να αγοράσετε το συγκεκριμένο gadget μπορείτε πανεύκολα να φτιάξετε το δικό σας κολλώντας ένα απλό επίπεδο και σχετικά σκληρό μαξιλαράκι πάνω σε έναν δίσκο που δεν χρησιμοποιείτε πια. Θα χρειαστείτε απλά κόλλα για ξύλινες και υφασμάτινες επιφάνειες, που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία.

Laptop Lap Desk or Breakfast serving Tray - Hand painted Two Cats and Mouses with Pink Polka Dot Pillow- Custom Order
https://spirossoulis.com/wp-content/uploads/2016/08/thehomeissue_pillow02-1-599x422.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 9 =