αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 378.917 μοναδικών αναγνωστών και των 828.640 page views;

Τι θα έλεγες να προβληθείς με banner στο It’s Possible των 378.917 μοναδικών αναγνωστών και των 828.640 page views;

Το It’s Possible έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Ιούλιο 2021. Το site συγκέντρωσε συνολικά 378.917 μοναδικούς αναγνώστες και 828.640 page views τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Ιούλιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 87% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά

Φυσικά το κοινό του site είναι εστιασμένο στις νεαρές ηλικίες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι σχεδόν 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το site μας είναι γυναίκες.

Τι θα έλεγες να προβληθείς απευθείας σε αυτή την μεγάλη Business-Millennial κοινότητα; Όσοι θέλουν να διαφημιστούν στο προσεχές χρονικό διάστημα με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες, και να κλείσουν έγκαιρα την θέση τους. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Σημειώνεται ότι με οποιαδήποτε θέση banner κι αν επιλέξει κάποιος, παίρνει δωρεάν ακόμα μια θέση στην mobile version του It’s Possible.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 10 =