αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα 4 καλύτερα dating apps που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή

Τα 4 καλύτερα dating apps που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή

Σίγουρα η καθημερινότητα μας έχει γίνει… πιο digital σε σχέση με παλαιότερα. Αυτό φυσικά έχει επηρεάσει και τον τρόπο που γνωρίζονται οι άνθρωποι. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν κάποιο dating app για να κάνουν μια γνωριμία. Δεν είναι τυχαίο, ότι τα apps στο συγκεκριμένο πεδίο γνωρίζουν σημαντική ανάπτυξη. Ενώ αρκετά από αυτά έχουν καταφέρει να χτίσουν μια πολύ δυνατή βάση χρηστών.

Ποια είναι όμως τα καλύτερα dating apps τα οποία μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή; Ας δούμε 4 από αυτά.

1) Bumble

Αποτέλεσμα εικόνας για bumble dating app

Το Bumble είναι μια εφαρμογή συμβατή με Android και iOS. Προϋπόθεση για να γίνει η γνωριμία, είναι να στείλει πρώτη η γυναίκα μήνυμα στον ενδιαφερόμενο, μέσα σε 24 ώρες αφού γίνει το πρώτο “match”. Είναι μια female- friendly εφαρμογή, όπου το πάνω χέρι έχει η γυναίκα. Αυτήν τη στιγμή οι χρήστες του Bumble ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, και τα match αγγίζουν τα 700.000 ημερησίως.

2) Happn

https://www.datingpointsonline.com/wp-content/uploads/2019/12/Happn-review-e1577260066894.jpg

Το Happn είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή γνωριμιών, με 8,2 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο και συμβατή με Android, iOS και Windows τηλέφωνα. Εντοπίζει την τοποθεσία σου μέσω του σήματος του κινητού σου και σου δείχνει ποιοι άλλοι χρήστες βρίσκονται κοντά σου. Οι χρήστες του Happn υποστηρίζουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωριστείς με τις όμορφες παρουσίες που συναντάς συχνά στο ψιλικατζίδικο, στο περίπτερο ή στο καφέ της γειτονιάς σου, αλλά δεν έχεις βρει την ευκαιρία να προσεγγίσεις.

3) Hinge

To Hinge λειτουργεί αφού συνδεθείς μέσω του προφίλ σου στο Facebook, προτείνοντάς σου matches με άτομα με τα οποία έχεις κοινούς φίλους. Σου κοινοποιεί τις βασικές πληροφορίες τους, τις σπουδές τους και τη θέση εργασίας τους και σου δίνει 24 ώρες να στείλεις μήνυμα σε αυτόν που θέλεις, με σκοπό να κάνει τους χρήστες τους να κάνουν κίνηση άμεσα. Στην ουσία, το Hinge διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο, βρίσκοντάς σου υποψήφια ραντεβού με φίλους των φίλων σου, που εσύ ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

4) Tinder

https://pics.imgrapid.com/wp-content/uploads/2019/07/08132226/Tinder.png

Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω από την λίστα, την ίσως πιο διάσημη dating εφαρμογή. Τα δεδομένα εδώ πολύ απλά: Βλέπεις τα προφίλ άλλων χρηστών, και επιλέγεις με ποιον/α θες να συνδεθείς. Αρκεί να βρεις ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά. Μπορείς φυσικά να βάεις και γεωγραφικά κριτίρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =