αρχικηVIRALΗ κινούμενη οροφή του Costa Navarino που έγινε viral (BINTEO)

Η κινούμενη οροφή του Costa Navarino που έγινε viral (BINTEO)

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου αφού πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το αναρτούν στους λογαριασμούς τους γράφοντας επιδοκιμαστικά σχόλια για τον εμπνευστή της ιδέας. Πρόκειται για την οροφή του εστιατορίου-beach bar του ξενοδοχείου Costa Navarino, Barbouni, που αποτελείται από λεπτές λωρίδες πολλών μέτρων υφάσματος, οι οποίες με το παραμικρό αεράκι μοιάζουν να κουνιούνται σαν τα κύματα της θάλασσας.

Το κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το 2011, όμως όπως όλα δείχνουν πρόσφατα έγινε viral αφού ο χρήστης @Levanterman του Instagram κοινοποίησε το βίντεο.

Άλλοι που μοιράστηκαν το ίδιο βίντεο έγραψαν πως μπορούν να το κοιτάζουν όλη μέρα, ότι νιώθουν σαν να βρίσκονται στην παραλία και ότι τους χαλαρώνει πολύ.

Υπενθυμίζεται πως το πολυτελές εστιατόριο στη Μεσσηνία σχεδιάστηκε από το «K-studio» που έχει την έδρα του στην Αθήνα, και οι σχεδιαστές δήλωσαν ότι ήθελαν να «δημιουργήσουν μια εμπνευσμένη αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα».

«Δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε μια στατική δομή να πλαισιώνει ένα τόσο δυναμικό τοπίο», ανέφερε μιλώντας στο CNN Travel o Δημήτρης Καραμπατάκης, εκ μέρους της ομάδας του K-studio.

Το Barbouni έχει διακριθεί ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της χώρας μας, που αναδεικνύουν την ελληνική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα. Την ίδια ώρα η απλότητά του και η απροσδόκητα αποτελεσματική ενσωμάτωσή του στο τοπίο γοητεύει.

Πηγή: Huffington Post Greece

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =