αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 3 πράγματα που σε κρατούν μακριά από το να φτάσεις στην «τοπ απόδοση» σου

Τα 3 πράγματα που σε κρατούν μακριά από το να φτάσεις στην «τοπ απόδοση» σου

Είναι δεδομένο ότι αν θέλεις να γίνεις expert στο πεδίο σου, πρέπει να είσαι σε μια φάση διαρκούς μάθησης. Να μαθαίνεις καθημερινά νέα πράγματα που σε εξελίσσουν και μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι περισσότεροι μεγάλοι επιχειρηματίες πάνε σε αυτό το μοντέλο της συνεχούς μάθησης, για να είναι πάντα ενημερωμένοι, και να βρίσκονται στο «τοπ της απόδοσης» τους.

Το αμερικανικό Entrepreneur.com, έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Δεν παραθέτει τα πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αλλά το ακριβώς αντίθετο: 3 πράγματα που σε κρατούν μακριά από το να φτάσεις στην «τοπ απόδοση» σου. Και ίσως κάποια από αυτά τα στοιχεία τα έχεις και εσύ. Κάνε τις αλλαγές σου.

1# Αδύναμο όραμα. Είναι ένας λόγος που αρκετοί άνθρωποι δεν φτάνουν ψηλά. Έχουν περιορισμένο όραμα, και αφήνουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια να του καταβάλουν. Από την άλλη μεριά, οι Οργανισμοί και οι ομάδες που φτάνουν σε μεγάλες επιτυχίες, έχουν ένα μεγάλο όραμα για αυτό που θέλουν να κάνουν. Έχουν «σκιαγραφήσει» στο μυαλό τους αυτά που θέλουν να κάνουν, και στην συνέχεια γίνονται πραγματικότητα. Θέσε τους μεγάλους στόχους σου, κράτα θετική διάθεση, και εργάσου κάθε ημέρα μέχρι να φτάσεις εκεί που θες.

2# Συνδέονται με «τοξικούς» ανθρώπους. Όπως έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο It’s Possible, οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Αν κάνεις παρέα με τους λάθος ανθρώπους, είναι πιθανό να μείνεις και εσύ πίσω. Βρες άτομα που έχουν φτάσει ήδη εκεί που θες να πας. ‘Η άτομα που έχουν παρόμοιες φιλοδοξίες με εσένα.

3# Δυσκολία να ξεπεράσουν τις κακές στιγμές. Για κανέναν μας δεν είναι τέλεια τα πράγματα. Υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια και αποτυχίες. Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, τελικά αυτοί που φτάνουν στην επιτυχία είναι εκείνοι που ξεπέρασαν τα εμπόδια. Και άντεξαν μέσα στον δικό τους «μαραθώνιο». Αν με την πρώτη δυσκολία τα παρατήσεις, τίποτα σπουδαίο δεν θα συμβεί στην ζωή σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 4 =